Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Γαστρονομία- Αγροτοδιατροφή στο INNOVATHENS
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Γαστρονομία- Αγροτοδιατροφή στο INNOVATHENS

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου στις 17.00, οι 16 ομάδες που συμμετέχουν στο Food for Business μας παρουσιάζουν τις ιδέες τους στο INNOVATHENS και στην εκδήλωση “Food for Business: The pitching” ολοκληρώνοντας, με τον τρόπο αυτό, τον 4ο κύκλο του Επιχειρηματικού Επιταχυντή αφιερωμένο στη γαστρονομία, την αγροδιατροφή και τον τουρισμό που ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο.
Οι ομάδες καλούνται μέσα σε 5 λεπτά να συστήσουν τις ιδέες που «μαγείρεψαν» σε επιχειρηματίες και επενδυτές, να παρουσιάσουν το business plan και τις προοπτικές της εταιρείας τους, το στοιχείο εκείνο που τους κάνει να ξεχωρίζουν, να αναζητήσουν χρηματοδότηση και να κάνουν την ιδέα τους πράξη διεκδικώντας μια θέση στην ελληνική και διεθνή αγορά αλλά και στο οικοσύστημα καινοτομίας της πόλης.
Μερικές από τις ιδέες που θα ακουστούν στις 31 Ιανουαρίου αφορούν στην παραγωγή, τυποποίηση, εξαγωγή και προώθηση νέων καινοτόμων προϊόντων, όπως ελαιόλαδου, ελιάς, τυριού, γάλακτος, ειδών με βάση το σύκο και... dressing. Άλλες ομάδες σχεδίασαν και εξέλιξαν υπηρεσίες, πλατφόρμες και εφαρμογές για την ανάπτυξη του τουρισμού γεύσης, του οινοτουρισμού, του αγροτουρισμού στη Λευκάδα, το Ηράκλειο Κρήτης και όχι μόνο, το tailored food traveling αλλά κι ένα μουσείο αφιερωμένο στην κρητική γαστρονομία.
INNOVATHENS, Αεριοφυλάκιο 2, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι
Ώρα: 17.00-20.00

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.