Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Erasmus για νέους επιχειρηματίες με την υποστήριξη του Δήμου Κορυδαλλού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Erasmus για νέους επιχειρηματίες με την υποστήριξη του Δήμου Κορυδαλλού

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας μέσω ανταλλαγής εμπειριών με επιχειρήσεις του εξωτερικού στηρίζει ο Δήμος Κορυδαλλού. Πρόκειται για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus for Young Entrepreneurs, που απευθύνεται σε ανέργους, εργαζόμενους, δυνητικούς και υφιστάμενους επιχειρηματίες, που θέλουν να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία σε κάποια επιτυχημένη επιχείρηση του Εξωτερικού αλλά και σε επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να φιλοξενήσουν έναν επιχειρηματία από το εξωτερικό και να αντλήσουν νέες ιδέες.
Και για τις δύο δράσεις δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.
Η συνεργασία και η πρακτική άσκηση στην Επιχείρηση του Εξωτερικού ολοκληρώνεται σε διάστημα από 1 έως 6 μήνες και μπορεί να γίνει και τμηματικά. Το πρόγραμμα μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο και να χρηματοδοτήσει δράσεις που αφορούν, είτε μια επιχειρηματική ιδέα, είτε ένα νέο επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να βελτιώσει τις δεξιότητες του στην επιχειρηματικότητα, τη δικτύωση και την ανάπτυξη συνεργασιών.
Απαιτείται η γνώση της Αγγλικής γλώσσας (πλην αυτών που θα μεταβούν στην Κύπρο) και δεν προβλέπεται καμία δέσμευση για τους συμμετέχοντες μετά το πέρας της ανταλλαγής.
Το πρόγραμμα φιλοξενίας στη χώρα μας απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και εκπροσώπους μιας επιχείρησης, που ενδιαφέρονται να βρουν καινοτόμες λύσεις για την επιχείρηση τους φιλοξενώντας ένα σοβαρό και δυναμικό νέο ή δυνητικό επιχειρηματία με φρέσκες και καινοτόμες ιδέες από το Εξωτερικό. Το πρόγραμμα προσφέρει (δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση) σε επιχειρήσεις της Ελλάδας τη δυνατότητα να συνεργαστούν από 1 έως 6 μήνες με επαγγελματίες και επιστήμονες του Εξωτερικού προκειμένου να πάρουν από αυτούς συγκεκριμένη τεχνογνωσία και γνώσεις.
Παράλληλα, οι επιχειρήσεις αναπτύσσουν την δικτύωσή τους με αξιόλογους υφιστάμενους ή μελλοντικούς επιχειρηματίες σε χώρες του Εξωτερικού και παράλληλα καλλιεργούν την δυνατότητα σύναψης μελλοντικών συνεργασιών. Απαιτείται η γνώση της Αγγλικής γλώσσας (πλην της περίπτωσης που θα φιλοξενηθούν ωφελούμενοι από την Κύπρο) και δεν προβλέπεται καμία δέσμευση για τους συμμετέχοντες.
Περισσότερες πληροφορίες: Δήμος Κορυδαλλού, τμήμα Έρευνας, Ανάπτυξης και Προγραμματισμού κ. Αλέκο Παπαμιχαλόπουλο τηλ:210-49.90.455 e-mail: pro-jects@korydallos.gr, www.korydallos.gr.Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.