Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως Ελένης Τζαμπαζάκη - Κασσελάκη με τίτλο: «Ουράνιο Τόξο Ψυχής»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως Ελένης Τζαμπαζάκη - Κασσελάκη με τίτλο: «Ουράνιο Τόξο Ψυχής»

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου σας προσκαλεί την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:00 στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου, στην παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως Ελένης Τζαμπαζάκη -  Κασσελάκη με τίτλο: «Ουράνιο Τόξο Ψυχής».
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου και θα συντονίσει η Υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης Νικολίτσα Καρκούλια.
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Πολιτικός Επιστήμονας, Συγγραφέας και τ. Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (Π.Ε.Λ.) Χρήστος Σαββάκης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.