Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πρόγραμμα Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης στον Δήμο Ιλίου για 400 παιδιά
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Πρόγραμμα Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης στον Δήμο Ιλίου για 400 παιδιά

Από την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 ξεκινούν οι εγγραφές για το πρόγραμμα της Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης που υλοποιεί με επιτυχία κάθε χρόνο ο Δήμος Ιλίου, με στόχο την ασφαλή και ποιοτική απασχόληση των παιδιών που οι γονείς τους εργάζονται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Το πρόγραμμα απευθύνεται στα παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2004 έως το 2010, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν από παιδαγωγούς ειδικούς στη βιωματική εκπαίδευση με παιχνίδι, χορό, ζωγραφική, μουσική, παραμύθι, θεατρικό παιχνίδι, περιβαλλοντική εκπαίδευση, άθληση, εκδρομές και πολλές άλλες δημιουργικές δραστηριότητες.
Σχολεία υλοποίησης προγράμματος:
3ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου (Γρηγορίου Ε΄38)
9ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου (Λ.Πετρουπόλεως και Αβέρωφ)
11ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου (Λ. Παλατιανής 2 - 6)
12ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου (Αργυροκάστρου 51)

Αιτήσεις συμμετοχής και πληροφορίες:
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται από την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 έως και την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 έως τις 14:00, στο αρμόδιο Γραφείο Εγγραφών του Αθλητικού Τμήματος, Νέστορος 101, 1ος όροφος, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κύριο Αριστοτέλη Πέτσα στο τηλέφωνο 2102691625.

Διάρκεια προγράμματος:
Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 έως και την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016, καθημερινά (εκτός Σαββάτου & Κυριακής και αργίας του Αγίου Πνεύματος), από τις 07:00 έως τις 16:00.
 
Απαραίτητα δικαιολογητικά:
1. Μία Φωτογραφία προσώπου
2. Πρόσφατη ιατρική γνωμάτευση για δυνατότητα άθλησης του παιδιού
3. Φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΚΟ ή μισθωτήριο κατοικίας για βεβαίωση διεύθυνσης κατοικίας (για τους δημότες Ιλίου αρκεί η αστυνομική ταυτότητα).
4. Βεβαίωση εργασίας των γονέων ή ασφαλιστικού φορέα.
5. Φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος οικονομικού έτους 2015.
6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για τους ετεροδημότες.
7. Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας Γονέα.
8. Αίτηση Δήλωσης Συμμετοχής (τη συμπληρώνετε κατά την εγγραφή σας).

Κόστος συμμετοχής:
Η οικονομική συμμετοχή ορίζεται συμβολικά για κάθε παιδί στα 20€ για το σύνολο του προγράμματος, ενώ απαλλάσσονται από αυτήν οι πολύτεκνες, οι τρίτεκνες και οι μονογονεϊκές οικογένειες. Το εισόδημα για τις παραπάνω κατηγορίες θα πρέπει να είναι μικρότερο των 25.000,00€.





Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.