Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 1ος Διαγωνισμός μουσικής σύνθεσης, στίχου και ερμηνείας από τον Δήμο Ιλίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

1ος Διαγωνισμός μουσικής σύνθεσης, στίχου και ερμηνείας από τον Δήμο Ιλίου

Ο  Δήμος Ιλίου διοργανώνει τον 1ο Διαγωνισμό μουσικής, σύνθεσης, στοίχου και ερμηνείας και απευθύνεται σ αυτούς που πιστεύουν ότι το έργο τους αξίζει να ακουστεί και να επιβραβευτεί
Μπορείτε  να συμμετέχετε στον διαγωνισμό με όποιο είδος μουσικής και να γράφετε, όποιο στυλ μουσικής και να παίζετε, αρκεί ο στίχος να είναι Ελληνόφωνος.
Στο διαγωνισμό σας δίνεται την ευκαιρία να ακουστεί το τραγούδι σας σε ειδική γιορτή που θα οργανωθεί  στο θέατρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης». Στο τραγούδι που θα αναδειχθεί καλύτερο θα προσφέρεται συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρία και δικό του video clip. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλοι, είτε είναι δημότες Ιλίου, είτε όχι.

Επιτροπή
Τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής του Διαγωνισμού.
 Διονύσης Κατσούλιας ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ/ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ/ΣΥΝΘΕΤΗΣ
Γιάννης Μιχαήλ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ
Δάφνη Παππού ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΩΔΕΙΟΥ ΙΛΙΟΥ/ΠΙΑΝΙΣΤΑ/ΜΟΝΩΔΟΣ
Γρηγόρης Κακούρης: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Κώστας Νούσιας : ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Περικλής Λορίδας: ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ
Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο contest@madinmedia.gr
 Δηλώσεις συμμετοχής εδώ
http://www.songcontest.gr/#
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.