Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Κορυδαλλού:Από Τετάρτη 1η Ιουνίου οι εγγραφές στο πρόγραμμα θερινής απασχόλησης "Διακοπές στην πόλη μου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Δήμος Κορυδαλλού:Από Τετάρτη 1η Ιουνίου οι εγγραφές στο πρόγραμμα θερινής απασχόλησης "Διακοπές στην πόλη μου

Ξεκινούν την 1η Ιουνίου οι εγγραφές για το Πρόγραμμα Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης «Διακοπές στην πόλη μου», το οποίο φέτος θα λειτουργήσει τέσσερις εβδομάδες, από 21 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου, στο 1ο, 6ο και 9ο Δημοτικά σχολεία Κορυδαλλού, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 7.30 έως 16.00.
Το ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό παιδαγωγικό πρόγραμμα στοχεύει στην δημιουργική διέξοδο και απασχόληση παιδιών δημοτικού σχολείου, τα οποία δεν έχουν τη δυνατότητα διακοπών μετά το κλείσιμο των σχολείων.
Μέσα από την ψυχαγωγία, την άθληση και με πολλές πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, το πρόγραμμα στοχεύει να καλλιεργήσει την αισθητική αγωγή, τη φιλαναγνωσία, την παραγωγή λόγου, την κοινωνικοποίηση, την καλλιέργεια πνεύματος ομαδικότητας και συνεργασίας.
Το πολυεπίπεδο βιωματικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αθλοπαιδιές, εικαστικά, θεατρική αγωγή, σκάκι, κινηματογράφο, κολύμπι, παιδαγωγικές δράσεις.
 Φέτος τα παιδιά θα έρθουν ακόμη περισσότερο σε επαφή με το καλό παιδικό βιβλίο, μέσα από την αφήγηση - δραματοποίηση παραμυθιού και δράσεις φιλαναγνωσίας. Δεν θα λείψουν όμως και δράσεις εξοικείωσης με τα σύγχρονα μέσα, αφού θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν με ασφάλεια τις Νέες Ψηφιακές Τεχνολογίες, την ορθή χρήση του υπολογιστή και την ασφαλή περιήγηση τους στο Διαδίκτυο. Φυσικά θα απολαύσουν τα θαλάσσια μπάνια τους με την επίβλεψη έμπειρων καθηγητών Φυσικής Αγωγής, την παρουσία ναυαγοσώστη και γιατρού, σε ένα περιβάλλον ασφάλειας και εμπιστοσύνης που δημιουργούν οι έμπειροι συνεργάτες του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου.
Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, καθώς και όλα τα έντυπα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του Δήμου Κορυδαλλού: www.korydallos.gr. Δηλώσεις συμμετοχής από 1/6 έως 10/6/2016, Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού, Σολωμού 2-4, ΔΑΚ Κορυδαλλού, τηλ. 210 4944364-5. Ωράριο εγγραφών: Δευτέρα έως Πέμπτη 09:00-14:00, Παρασκευή 09:00-13:00 και Δευτέρα & Τετάρτη απόγευμα 18:00-20:00.
Επειδή ο αριθμός των συμμετοχών είναι συγκεκριμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.