Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Κρητική μουσική και τραγούδια στους δρόμους του Κορυδαλλού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Κρητική μουσική και τραγούδια στους δρόμους του Κορυδαλλού


Η Ένωση Κρητών Κορυδαλλού – Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη «Ο Άγιος Ανδρέας Κρήτης» διοργανώνει κρητική καντάδα την Πέμπτη 26 Μαΐου. Οι Κρήτες μουσικοί θα ξεκινήσουν από την οδό Ταξιαρχών  στις 18.30, μπροστά από την εκκλησία των Ταξιαρχών, και θα κατευθυνθούν στην Πλατείας Ελευθερίας και στην Πλατεία Μέμου στους χώρους της Γιορτής Βιβλίου.
Επικεφαλής της κρητικής καντάδας θα είναι οι μουσικοί Δημήτρης Πρωτογεράκης, Νίκος Μαυροειδής, Χάρης Ζαχαριουδάκης, ενώ την μουσική παρέα αναμένεται ν’ ακολουθήσουν κι αρκετοί κρητικοί της περιοχής.
 Αφορμή του πρωτότυπου μουσικού δρώμενου, που πρώτη φορά πραγματοποιείται στην πόλη μας, ο εορτασμός της επετείου της Μάχης της Κρήτης και η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαΐου και ώρα 20.30, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος».
Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες από τον Μητροπολίτη Νικαίας κ.κ. Αλέξιο και θα παρουσιαστεί το χρονικό της Μάχης, καθώς και κρητικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με τα μουσικά συγκροτήματα των Δημήτρη Πρωτογεράκη και Νίκου Μαυροειδή και τις χορευτικές ομάδες της Ένωσης. Θα προσφερθεί κρητικό κέρασμα.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Κορυδαλλού και με Ελεύθερη Είσοδο.Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.