Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Η έκθεση "Ανακύκλωση και Τέχνη" στον Δήμο Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Η έκθεση "Ανακύκλωση και Τέχνη" στον Δήμο Αχαρνών

O Δήμος Αχαρνών στα πλαίσια των περιβαλλοντικών δράσεων διοργανώνει την έκθεση "Ανακύκλωση και Τέχνη" του Χρήστου Κοντόπουλου από την Παρασκευή 27 Μαΐου έως την Κυριακή 5 Ιουνίου στην αίθουσα εκθέσεων στο Δημαρχείο Αχαρνών.
Ο κ. Κοντόπουλος κατασκευάζει διακοσμητικά αντικείμενα από ανακυκλώσιμα υλικά και από το 2012 έχει πραγματοποιήσει εκθέσεις  στους Δήμους, Ερέτριας, Παλαιού Φαλήρου, Ιλίου, Ηρακλείου, Πεύκης, Χαλκίδας, Περιστερίου, Χαλκίδας, Ψαχνών Ευβοίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού καθώς και στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.
Η επιτυχία σε όλες τις εκθέσεις ήταν πολύ μεγάλη, με τη συμμετοχή μαθητών, δασκάλων και ιδιωτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από κάθε έκθεση τα αντικείμενα - εκθέματα χαρίζονται, στα σχολεία που επισκέπτονται την έκθεση για να διακοσμήσουν τους χώρους τους ή στον οικείο Δήμο για την διακόσμηση αιθουσών, προθαλάμων κ.ά.
Η ξενάγηση των μαθητών και δασκάλων στην έκθεση, γίνεται από τον κ. Κοντόπουλο και μετατρέπεται σε ένα "μάθημα" ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση και για το πώς τα "περιττά" αντικείμενα και υλικά μπορούν να μετατραπούν σε έργα τέχνης ή σε λειτουργικά αντικείμενα καθημερινότητας.
Η έκθεση θα λειτουργεί τις πρωινές ώρες και τα σχολεία που επιθυμούν να την επισκεφτούν θα πρέπει να το δηλώσουν  στο τηλέφωνο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης: 213 2072 509.
Περισσότερες πληροφορίες για τις εκθέσεις και τα έργα του κ. Κοντόπουλου στο www.anakyklosikaitexnh.gr.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.