Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

«Κατασκήνωση στην Πόλη»
O Δήμος Αγίας Βαρβάρας θα πραγματοποιήσει για μια ακόμη χρονιά,  το καταξιωμένο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» για παιδιά - μαθητές Δημοτικών Σχολείων ηλικίας 6 - 12 ετών (δηλαδή να έχουν φοιτήσει στην Α΄ τάξη έως & ΣΤ΄ τάξη ) και σε παιδιά δημοτών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από συνεργάτες του Δήμου και  περιλαμβάνει αθλητισμό, χορό, κατασκευές, μουσική και άλλα από υπεύθυνους συνεργάτες.
Θα πραγματοποιηθεί από 16 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2016, (7.30 με 14.00), στο χώρο των 1ου και 4ου Δημοτικών Σχολείων.
Ο Δήμος προσφέρει ελαφρύ πρόγευμα και τα παιδιά πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους  παγούρι για νερό, καπέλο, να φοράνε άνετα ανοιχτόχρωμα ρούχα και πάνινα ή αθλητικά παπούτσια.
Για την εγγραφή των παιδιών  που φοιτούν στα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας θα συμπληρώνετε τη φόρμα αίτησης που θα σας δοθεί από το σχολείο και εκεί θα την καταθέσετε. Για την εγγραφή παιδιών, κατοίκων ή δημοτών, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα αίτησης της ιστοσελίδας του Δήμου ή να συμπληρώσετε αίτηση που θα παραλάβετε από το Τμήμα Παιδείας (Αριστομένους 8, Αγία Βαρβάρα,  κα Καραχάλιου Μαρία) και εκεί θα την καταθέσετε συνοδευόμενη από πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή λογαριασμό ΔΕΚΟ.
Με τη συμπλήρωση της αίτησης, το παιδί σας συμμετέχει αυτομάτως στο πρόγραμμα και προσέρχεται την πρώτη ημέρα χωρίς τηλεφωνική ειδοποίηση στο σχολείο που έχετε δηλώσει.



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.