Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 21η Art Athina στο Παλαιό Φάληρο
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

21η Art Athina στο Παλαιό Φάληρο

Δυναμικό παρόν με 100 εκθέτες και 49 γκαλερί από 13 χώρες, δίνει η 21η Art-Athina, η Διεθνής Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης της Αθήνας , που πραγματοποιείται από τις 26 ως τις 29 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις του Ταε Κβο Ντο στο Παλαιό Φάληρο.

Ελληνικές και ξένες αίθουσες τέχνης, προβάλουν στο φιλότεχνο κοινό μία σύνοψη των καλλιτεχνικών τάσεων, σε συνδυασμό με την τρέχουσα δυναμική στην αγορά της τέχνης.
Θεσμοθετημένη το 1993 από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης, η Art-Athina αποτελεί πέραν όλων των άλλων σημείο συνάντησης για τη διεθνή καλλιτεχνική δημιουργία, φέρνει κοντά σημαντικές Ελληνικές και ξένες αίθουσες τέχνης, πολιτιστικούς φορείς, επιμελητές, συλλέκτες και κριτικούς τέχνης

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.