Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Αγίας Βαρβάρας : 2" ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Δήμος Αγίας Βαρβάρας : 2" ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ


 2" ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ
Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας ενημερώνει τους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ (Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους) ότι η δεύτερη διανομή τροφίμων των Κεντρικών Προμηθειών θα γίνει:
Τρίτη 19 Απριλίου 2016,10 πμ —3 μμ
ΩΡΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ - ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΟΥΝ
Η διανομή θα γίνει από τις 10 το πρωί έως 3 το μεσημέρι. Παρακαλούμε να τηρήστε αυστηρά την ημέρα και ώρα παραλαβής γιατί θα διανεμηθούν και νωπά προϊόντα που δεν αποθηκεύονται.
ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ
Για να εξυπηρετηθεί ο μεγάλος αριθμός των ωφελούμενων, ο δήμος έχει οργανώσει τη διανομή των τροφίμων σε τρία σημεία, στα τρία ΚΑΠΗ του Δήμου (1° ΚΑΠΗ, ΚΕΦΑ, 3° ΚΑΠΗ) ανάλογα με τη διεύθυνση κατοικίας.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Για την παραλαβή πρέπει απαραίτητα να έχετε μαζί σας ΑΜΚΑ και ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. Αν παραλάβει τα τρόφιμα άλλο πρόσωπο από τον αιτούντα ή τους ωφελούμενους της οικογένειάς του, πρέπει να φέρει εξουσιοδότηση.
Προσοχή: Κάθε δικαιούχος θα παραλαμβάνει ΜΟΝΟ από το σημείο διανομής που έχει καθοριστεί σύμφωνα με τη διεύθυνση κατοικίας που είχε δηλώσει στην αρχική του αίτηση. παρακαλούμε δείτε στο χάρτη το σημείο από ποιο ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ θα παραλαμβάνετε τα τρόφιμα ή καλέστε στα τηλέφωνα για να ενημερωθείτε. Οι ωφελούμενοι που έχουν δηλώσει ατην αίτησή τους κινητό τηλέφωνο θα ενημερωθούν από το Δήμο και με SMS.


2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2015-2016
Ενημερώνουμε όσους έχουν υποβάλει ένσταση στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ ότι ανακοινώθηκαν από την Διαχειριστική Αρχή τα αποτελέσματα των ενστάσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την έκβαση της ένστασής τους, με βάση τον αριθμό της αίτησής τους, στο www.agiavarvara.gr, στα σημεία διανομής (1° ΚΑΠΗ, 3° ΚΑΠΗ, ΚΕΦΑ) και στο Δημαρχείο, στον πίνακα ανακοινώσεων της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Όπως μας ενημέρωσαν, εκτός των ενιστάμενων που δικαιώθηκαν, στο πλαίσιο τήρησης της αρχής της ίσης μεταχείρισης, στο πρόγραμμα έχουν ενταχθεί και πολύτεκνοι που είχαν υποβάλλει αίτηση (άνω των τεσσάρων ανήλικων μελών) οι οποίοι αρχικά είχαν απορριφθεί.
Όσοι εντάσσονται στο πρόγραμμα Θα λάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν από την έναρξη των διανομών του προγράμματος με βάση την αποστολή των προϊόντων στην Κοινωνική Σύμπραξη και το Δήμο.
Οι παραπάνω ωφελούμενοι, ΜΟΝΟ για τη διανομή που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 19 Απριλίου, θα παραλάβουν τα προϊόντα από το ΚΕΦΑ, Ηρακλείου 20, Πλατεία Μακρυγιάννη. Στις επόμενες διανομές θα παραλάβουν τα προϊόντα από το σημείο διανομής που θα δηλώσουν ότι τους εξυπηρετεί καλύτερα με βάση τη διεύθυνση κατοικίας τους.
Οι παραπάνω ωφελούμενοι Θα ενημερωθούν από το Δήμο και προσωπικά με αποστολή μηνύματος (SMS) στο κινητό που δήλωσαν κατά την υποβολή της αίτησής τους. Πληροφορίες: 2105691161, κ. Γκοτσοπούλου, 2105696511κ. Κοφινά



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.