Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δικαιούχοι για το πρόγραμμα "Δωρεάν διάθεση ειδών λαϊκών αγορών σε ευπαθείς ομάδες"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

Δικαιούχοι για το πρόγραμμα "Δωρεάν διάθεση ειδών λαϊκών αγορών σε ευπαθείς ομάδες"

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής ενημερώνει ότι η Περιφέρεια Αττικής εφαρμόζει το πρόγραμμα "Δωρεάν διάθεση ειδών λαϊκών αγορών σε ευπαθείς ομάδες". Δικαιούχοι του προγράμματος είναι όσοι λαμβάνουν  το επίδομα "Απροστάτευτων τέκνων".
Οι δικαιούχοι του Δήμου Αχαρνών μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις στην Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, 17ο χλμ. Λ. Μαραθώνος, Παλλήνη από 1/3/2016 έως 21/3/2016 (τηλ. επικοινωνίας: 2132005272-273-271-205)
Εκτός από την σχετική αίτηση οι δικαιούχοι θα καταθέτουν φωτοαντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου και βεβαίωση από τις υπηρεσίες πρόνοιας  του οικείου δήμου ότι είναι εγγεγραμμένοι ως δικαιούχοι του επιδόματος "Απροστάτευτων Τέκνων"
Οι δικαιούχοι του επιδόματος απροστάτευτων τέκνων του Δήμου Αχαρνών καλούνται να προσέλθουν στην Υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου Αχαρνών για να παραλάβουν την σχετική βεβαίωση.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.