Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Αγίας Βαρβάρας : Προγράμματα Άθλησης 2015-2016
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016

Δήμος Αγίας Βαρβάρας : Προγράμματα Άθλησης 2015-2016

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αγίας Βαρβάρας θέλοντας να ανανεώσει τα προγράμματα άθλησης που θα υλοποιήσει για την περίοδο 2015-2016 εφαρμόζει ένα νέο θεσμό αυτόν  των αθλητικών φωλιών, που υλοποιείται στα προαύλια και στις αίθουσες τριών - γεωγραφικά κατανεμημένων - Δημοτικών Σχολείων με αθλήματα, όπως το μπάσκετ, το βόλλεϋ, το ποδόσφαιρο και το ταεκβοντο. Στην ίδια φιλοσοφία κινούνται τα προγράμματα γενικής γυμναστικής που εφαρμόζονται σε όλους τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, τα προγράμματα «άσκηση στα πάρκα» και ο «εργασιακός αθλητισμός» που υλοποιούνται σε υπαίθριους χώρους και δίνουν τη δυνατότητα σε παρέες και εργαζόμενους να αθληθούν και να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία τους, τα ειδικά προγράμματα άσκησης και ψυχαγωγίας στα ΚΑΠΗ και η θεραπευτική άσκηση για ΑΜΕΑ.
Υπάρχουν όμως και  τα ατομικά & ομαδικά προγράμματα γυμναστικής, τα τμήματα αυτοάμυνας ενηλίκων, Pilates, Step κ.ά. που διεξάγονται στην αίθουσα γυμναστικής (Μεγάλου Αλεξάνδρου 169 & Καραολή), τα τμήματα τέννις (Άλσος Ειρήνης), τα τμήματα ρυθμικής γυμναστικής (Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Ολυμπιονίκη Μαρίας-Ελένης Κορδαλή») που υλοποιούνται υπό την επίβλεψη-καθοδήγηση της κορυφαίας αθλήτριας Εύας Χριστοδούλου και το τμήμα προετοιμασίας για τις αθλητικές δοκιμασίες των πανελλαδικών εξετάσεων.
Η τακτική φυσική άσκηση βελτιώνει τη φυσική κατάσταση, χαρίζει δύναμη και ενέργεια, ανακουφίζει από το άγχος και παράλληλα ενισχύει την ενεργητικότητα και την αυτοπεποίθηση. Για το λόγο αυτό ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ, ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ. Ενημερωθείτε και εγγραφείτε στα τμήματα άθλησης: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αγίας Βαρβάρας, Σίφνου & Αγίου Γεωργίου, τηλ.: 210 56 97 223, -4


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.