Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ: ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2015 (ΙΛΙΑ 2015)
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ: ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2015 (ΙΛΙΑ 2015)

 ΙΟΥΝΙΟΣ 2015
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015
Τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς.
ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015
Οι εθνικοτοπικοί και οι πολιτιστικοί σύλλογοι της πόλης, τα επιμορφωτικά τμήματα της Διεύθυνσης Πολιτισμού και οι χορευτικές ομάδες των ΚΑΠΗ του Δήμου Ιλίου θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς. Το πρόγραμμα θα ανοίξει η χορωδία του Κέντρου Γυναικών του Δήμου Ιλίου.
ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015
Τα αθλητικά τμήματα του Δήμου των προγραμμάτων άθληση για όλους (ρυθμικής-αεροβικής-ενόργανης-πο- λεμικών τεχνών) και οι αθλητικοί-πολιτιστικοί σύλλογοι της πόλης θα παρουσιάσουν τις δραστηριότητες τους.
Αθλητικό Κέντρο Παλατιανής ώρα 7:30 μ.μ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σάββατο 6 & Κυριακή & 7 Ιουνίου2015
Βιτσέντζου Κορνάρου Ερωτόκριτος
(Θεατρική παράσταση)
Η Νεανική σκηνή "Ονειροβάτες"
σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ιλίου παρουσιάζει τον Ερωτόκριτο του Βιτσέντζου Κορνάρου!
Το αξεπέραστο αφηγηματικό ποίημα μεταφέρεται στη σκηνή σε σκηνοθεσία Δήμητρας Χριστοδούλου, μουσική Ισίδωρου Πάτερου, σκηνικά Δημήτρη Μανωλέλλη και κοστούμια Μαρίας Τσονάκα.
Η ποίηση του απόλυτου έρωτα, όταν μπορεί να γίνει νικηφόρος!
θέατρο πάρκου "Αντώνης Τρίτσης" ώρα 9:00 μ.μ.

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015
2η γιορτή παιδικής μαγειρικής
Παιδιά μαγειρέψτε το αγαπημένο σας φαγητό και πάρτε μέρος στη 2η γιορτή παιδικής μαγειρικής που διοργανώνει ο Δήμος Ιλίου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση πολιτισμού και την 'Ένωση Πολυτέκνων Γυναικών Ελλάδος «Η Ροδιά». Βάλτε τη φαντασία σας και δημιουργήστε τη δική σας συνταγή.
Μαγειρεύουμε μαζί με στόχο την υγιεινή διατροφή.

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015
H Ελληνική παράδοση στον ελληνικό κινηματογράφο
Ο Ελληνικός Παραδοσιακός Χορευτικός Όμιλος «ΕΛ.ΠΑ.Χ.Ο» έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην λαογραφική εκδήλωση «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ», που διοργανώνει σε συνεργασία με την διεύθυνση πολιτισμού του Δήμου Ιλίου. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Χοροαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και των Ομίλων Unesco για τον Πολιτισμό και την παράδοση
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Φραγκάκης Λαογράφος Χοροδιδάσκαλος
θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», ώρα 8:00 μ.μ.

Παρασκευή 12 & Σάββατο 13 Ιουνίου 2015
Εξωραϊστικός Σύλλογος
«Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ» 31 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΤΙΑΚΑ
Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος «Η Εθνική Εστία» σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ιλίου πραγματοποιεί για 31η συνεχή χρονιά τις πολιτιστικές εκδηλώσεις «Εστιακά». Παραδοσιακοί Χοροί, Επιδείξεις Αεροβικής, ΕυρωπαϊκοΜαΗη-Μοντέρνοι Χοροί, Oriental, Zumba και πολλή μουσική σ' ένα πολιτιστικό διήμερο αφιερωμένο φέτος κατά της οποιασδήποτε μορφής βίας.
Αθλητικό Κέντρο Ραδιοφωνίας (Πριάμου & Πρέσπας) ώρα 11:00 π.μ.

Κυριακή 07 Ιουνίου & Κυριακή 14 Ιουνίου 2015
20 χρόνια Δημοτικό Ωδείο Ιλίου
Συναυλίες Δημοτικού Ωδείου Ιλιου
« Δυο κυριακάτικα πρωινά γεμάτα μουσική»
Οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου θα παρουσιάσουν έργα κλασικής και σύγχρονης μουσικής για πιάνο,κιθάρα,μουσικά σύνολα κ.λ.π.
Το Δημοτικό Ωδείο Ιλίου συμπληρώνοντας 20 χρόνια λειτουργίας συνεχίζει να προσφέρει άριστη και ολοκληρωμένη μουσική εκπαίδευση στους σπουδαστές του.
Απόφοιτοι του ωδείου μας έχουν διακριθεί και κάνουν ήδη καριέρα σαν επαγγελματίες μουσικοί και παιδαγωγοί.
θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» ώρα 11:30 π.μ.
Πλατεία Παλιννοστούντων (Τερψιχόρης& Αλεξανδρουπόλεως) ώρα 8:00 μ.μ.

Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Ιουνίου 2015
2η Σκακιστική Ιλιάδα
Αφιερωμένη στον μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη
Χρειάστηκε να θυσιαστεί η Ιφιγένεια πριν 3.000 χρόνια για να ξεκινήσει ένας μεγάλος πόλεμος συμφερόντων. Σήμερα εμείς θυσιάζουμε λίγο από το χρόνο μας (η θυσία άλλωστε είναι αγαπημένο σκακιστικό θέμα) για να οργανώσουμε έναν πόλεμο ιδεών.
Φυσικά θα υπάρχουν περισσότερες σκακιέρες για ελεύθερο παιχνίδι.
Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, ώρα 6:00 μ.μ.
ξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ιλίου "Ο Μέρμηγκας"
Ετήσια Χορευτική Εκδήλωση του Συλλόγου
Ο Εξωραϊστικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος "Ο Μέρμηγκας" σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ιλίου πραγματοποιεί την ετήσια χορευτική εκδήλωση που αποτελεί θεσμό για το σύλλογο στο θέατρο του Προφήτη Ηλία. Τα χορευτικά τμήματα με τη Βοήθεια των δασκάλων τους, σας υπόσχονται να σας διασκεδάσουν και να σας ταξιδέψουν στο χρόνο, μέσα από παραδοσιακούς, λαϊκούς και μοντέρνους χορούς.
Στο τέλος της παράστασης σας περιμένουν να χορέψετε μαζί τους.
θέατρο Προφήτη Ηλία ώρα 7:30 μ.μ.

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015
Παραδοσιακό γλέντι με τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Νίκο Βερύκοκκο.
O Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Νίκος Βερύκοκκος ετοίμασαν ένα πρόγραμμα με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια από την Ήπειρο, Θεσσαλία, Ρούμελη, Πελοπόννησο και νησιά. 'Ενα αφιέρωμα πίσω στο χρόνο μέσα από το Ελληνικό παραδοσιακό τραγούδι μας μεταφέρουν την θαλασσινή αύρα και την δύναμη της πέτρας. Μια παράσταση με μουσικές που αγγίζουν το χθες και το σήμερα και μας θυμίζουν ότι μες την καρδιά μας όλα γίνονται ένα.
Πλατεία Ρίμινι ώρα 9:00 μ.μ.

Σάββατο 13 Ιουνίου & Κυριακή 14 Ιουνίου 2015
Θεατρικό έργο «Μία τρελή τρελή παράσταση»
Οι Ερωτέχνες, μέσα από το θεατρικό έργο «Μία τρελή τρελή παράσταση», ζωντανεύουν στη σκηνή έναν θίασο που μόνο με τα... θεία θα καταφέρει να ανεβάσει την παράστασή του. Εναν θίασο για γέλια και για κλάματα. Ατυχίες και ευτράπελα καθώς και οι κόντρες της σεναριογράφου με τον σκηνοθέτη δημιουργούν μία κωμική ατμόσφαιρα χωρίς να λείπουν οι αντιζηλίες ανάμεσα στους ηθοποιούς! Ελάτε να παρακολουθήσετε την πιο αληθινή παράσταση που έχετε δει ποτέ! Χωρίς θεατρικά «μοντάζ». Όπως άλλωστε η ίδια μας η ζωή!

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015
Μουσική συναυλία «Έχω απόψε ραντεβού..
Μία μουσική παράσταση με τα γνωστότερα τραγούδια των: Γιαννίδη, Καπνίση, Μουζάκη, Πλέσσα, Αττίκ, Σπάρτακου, Χιώτη, Κηλαηδόνη κ.α.
"Αττίκ-αφιέρωμα", "Από τον Αττίκ στον Γούναρη".Η Μαρία Κανελοπούλου και θάνος Πολύδωρας προτείνουν το ομορφότερο ραντεβού για ένα ταξίδι με ελληνικά τραγούδια τζαζ παλαιότερα αλλά και σύγχρονα που δεν θα σταματήσετε να τραγουδάτε... ακόμα και όταν πάτε σπίτι σας...
θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» ώρα 9:00 μ.μ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τετάρτη 17 & Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015
9ο Παιδικό Φεστιβάλ Βρεφονηπιακών Σταθμών
Τα παιδάκια των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Ιλίου, σας περιμένουν στις 17 και 18 Ιουνίου στο θεατράκι του πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» στις 6:30 μ.μ..
θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν για εσάς... με το μοναδικό ταλέντο τους.
θα ακολουθήσει ατελείωτο παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις!!!
Να είστε όλοι εκεί.
θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» ώρα 6:30 μ.μ.

Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Ιουνίου 2015
'Ένωση Κρητών Ιλίου
Ετήσια εκδήλωση «αναβίωση εθίμου Κλήδονα»
Η 'Ένωση Κρητών σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ιλίου διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση «αναβίωση εθίμου Κλήδονα» την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015. θα μας διασκεδάσουν την Παρασκευή το συγκρότημα του Νίκου Ζωιδάκη και το Σάββατο το συγκρότημα του Στέλιου Μπικάκη.
θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» ώρα 9:00 μ.μ.
Πάρκινγκ Δημοτικού Σταδίου Ιλίου (είσοδος από Ελευσίνιων Μυστηρίων), ώρα 8:00 μ.μ.

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015
Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής

Για Τέταρτη χρονιά το Μουσικό Στέκι Ιλίου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ιλίου γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Γιορτή Mouoik0s με ανοιχτή συναυλία.
Παίρνουν μέρος τα συγκροτήματα:
Dead Poets Society (Rock), More Than Anything (Psychedelic/Heavy Rock/Stoner)
Sanbanda (hellenic rock,rock ballands, jazz, blues and everything else - turned to blues), Abraxas (Classic Rock), P. L. New (Funk/Rock/Soul/Pop Rock)
Ghetto Love The Band (RnB/Soul/Funk/Pop Rock), Παράξενη Μπά-
ντα (Ελληνικό Rock), Stone Queen (Rock/Stoner), 292_bps (Ελληνικό Rock), Equinox
Quartet (Jazz/Bebop/Hardbop), Άρτεμης, Ηρακλής και Λερναία Ύδρα.
Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» ώρα 10:30 π.μ.

Τετάρτη 24 & Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015
8o Διαδημοτικό φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου Δήμων Αττικής
Θεατρική παράσταση: Ιστορίες από το δάσος της Βιέννης
του Εντεν Χόρβατ από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Ιλίου.
Μετάφραση: Γιώργος Δεπάστας, Σκηνοθεσία: Θανάσης Χαλκιάς
Στον απόηχο του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, στη Βιέννη της οικονομικής κρίσης, της ανεργίας και του ξεπεσμού των αξιών, παρελαύνει μια ολόκληρη σειρά μικροαστών που έχουν βολευτεί μέσα σε μια ηθελημένη άγνοια, που νομίζουν πως  σκέφτονται επαναλαμβάνοντας κλισέ, που συμβιώνουν με μικρές και μεγάλες κακίες, μικρά και μεγάλα ψέματα, διαπληκτισμούς και συμφιλιώσεις. Ένα αληθινό σύστημα που όταν διασαλεύεται η ισορροπία του δε διστάζει να καταστρέψει αυτόν που τόλμησε να αντιδράσει, υπό την ανοχή -αν όχι καθοδήγηση- της Εκκλησίας. Κι όλ' αυτά στρώνοντας τον δρόμο, ακούσια ή εκούσια, στο επερχόμενο φάντασμα του θανάτου, τον ναζισμό.
θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» ώρα 9:00 μ.μ.

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015
Συναυλία παραδοσιακής μουσικής «Η παράδοση είναι Φως»
Αχιλλέας Χαχάμης & Πολιτίμη Τόλη
Μια ξεχωριστή παραδοσιακή μουσική παράσταση με εκλεκτούς μουσικούς και τραγουδιστές
Με αγάπη στο γνήσιο παραδοσιακό τραγούδι παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα από Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Ήπειρο και Θεσσαλία. Χωρίς να λείπουν και οι αναφορές στα νησιά μας.
Πλατεία Αγίου Φανουρίου ώρα 9:00 μ.μ.

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015
8ο Διαδημοτικό φεστιβάλ θεάτρου Δήμων της Αττικής
Θεατρική παράσταση «ΦΑΥΣΤΑ η απωλεσθείς κόρη»
του Μέντη Μποστατζόγλου από την θεατρική ομάδα Δήμου Περιστερίου
«ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΡΟΥΧΑΣ»
Κυρίες και κύριοι, σε λίγο θα ιδήτε μια τραγωδία τρομερά και θα συγκινηθείτε. Το έργο του Μποστ «Φαύστα, η απωλεσθείς κόρη» είναι διαχρονικό, σουρεαλιστικό, διαποτίζεται από μια τρυφερή κατανόηση και ανοχή ακόμη και για τις πιο περίπλοκες καταστάσεις, που συμβαίνουν κοινωνικοπολιτικά.
θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» ώρα 9:00 μ.μ.

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015
8o Διαδημοτικό φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου Δήμων Αττικής Θεατρική παράσταση: «Γκόλφω for ever» του Ντίνου Σπυρόπουλου Από το θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη «Ρενδία Λέξις» σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Ναρλή
Η φτωχή, ορφανή, άτυχη και χτυπημένη από τα βάσανα της ζωής αλλά ταυτόχρονα τίμια και παρθένα Γκόλφω, μια όμορφη νεαρή βοσκοπούλα, που θα μπορούσε να ανακηρυχτεί και μις Χελμός αν υπήρχε σχετικός διαγωνισμός στην περιοχή, συναντάει τον Τάσο. Ο 'Έρωτας σημαδεύει τα φυλλοκάρδια της καρδιάς της και την κεντρική της αρτηρία. Όμως η Γκόλφω δέχεται ερωτικές βολές και από τον Κίτσο, το αρχοντόπουλο της περιοχής, που θέλει να την παντρευτεί μήπως και βρει την σεξουαλική του ταυτότητα η οποία αμφισβητείται από τον καλόγερο της περιοχής που λειτουργεί και σαν ψυχαναλυτής...
θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» ώρα 9:00 μ.μ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015
ΣΥΝΟΛΟ ΑΚΚΟΡΝΤΕΟΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΛΙΟΥ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΝΕΥΣΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΛΙΟΥ "ΜΟΥΣΙΚΗ και ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ"
Αφιέρωμα για τα 120 χρόνια από τη γέννηση του κινηματογράφου Στο Α' μέρος το ΣΥΝΟΛΟ ΑΚΚΟΡΝΤΕΟΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΛΙΟΥ και στο Β' μέρος η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΝΕΥΣΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΛΙΟΥ, θα πραγματοποιήσουν ένα μουσικό αφιέρωμα στον κινηματογράφο, για τα 120 χρόνια από την γέννησή του. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, θα προβληθεί πλούσιο κινηματογραφικό και φωτογραφικό υλικό.
θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» ώρα 9:00 μ.μ.
Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015
8o Διαδημοτικό φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής
Θεατρική παράσταση: «ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ».
Από την ομάδα θεάτρου του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής.
Αφορμή μια «οντισιόν» για θεατρική παράσταση. Νέοι και νέες ηθοποιοί σ' ένα φουαγιέ θεάτρου σε αναμονή. Με τα προβλήματα τους, τις αγάπες τους, τις αντιπαράθεσες τους, βγάζοντας στην φόρα τα προσωπικά τους προβλήματα και τις αγωνίες τους για το μέλλον τους για την επιβίωση τους στο επάγγελμα. Όποιος γνωρίζει ότι ο ηθοποιός ψάχνει για δουλειά τουλάχιστον 2 φόρες τον χρόνο, αντιλαμβάνεται το ψυχολογικό στρες αυτών των νέων ανθρώπων.
Κωμικές και δραματικές καταστάσεις συνθέτουν την εικόνα αυτών των παιδιών.
θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» ώρα 9:00 μ.μ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015
8o Διαδημοτικό φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου Δήμων Αττικής
Θεατρική παράσταση: «Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε»
του Λουίτζι Πιραντέλλο, από την θεατρική Ομάδα Διονύσου του «Ο.Ν.Α.Π. θΕΣΠΙΣ», Δήμου Διονύσου (Α' Σκηνή Αγίου Στεφάνου).
Σκηνοθεσία: Ευδοκίας Σουβατζή.
Πρόκειται για μια ιδιοφυή σάτιρα γύρω από την αδυναμία του ανθρώπου να κατανοήσει τα αληθινά κίνητρα ακόμα και των δικών του πράξεων. Ενα παιχνίδι που επιβεβαιώνει ότι η αλήθεια δεν είναι μία.
θέατρο πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» ώρα 9:00 μ.μ.

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015
8o Διαδημοτικό φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου Δήμων Αττικής Θεατρική παράσταση: «Η Πανσιόν» της Ευτυχίας Δρακοπούλου Από το θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «Εν Δράσει»
Σε Σκηνοθεσία Παναγιώτη Ναρλή
Η υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται σε μία επαρχιακή απομακρυσμένη πανσιόν, στην οποία μπλέκονται μια συμμορία ληστών, ένας αστυνομικός με τη μητέρα του και οι θαμώνες της. Μήλον της έριδος μία βαλίτσα γεμάτη χρήματα. Και το κυνήγι για την απόκτησή της ξεκινά. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει κάποιος και με τι αντίτιμο για να πετύχει αυτό που θέλει; 'Ενα σχόλιο για τη θεοποίηση του χρήματος στην εποχή μας, με γερές δόσεις χιούμορ, έξυπνη πλοκή και απολαυστικούς χαρακτήρες.
θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» ώρα 9:00 μ.μ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015
Μουσική συναυλία: Βασίλης Σαλταγιάννης & η « Μουσική παρέα»
Μια παράσταση που δένει την ανατολή με την δύση, το λαϊκό με το έντεχνο με επιρροές από την παράδοση. Ηχογραφώντας, η δυτικότροπη υφή περνά μέσα από λαϊκότροπα μονοπάτια, αφήνοντας συναισθήματα και διαθέσεις να ταξιδέψουν εντός κι εκτός, έτσι και στις ζωντανές εμφανίσεις, όπου όλα λειτουργούν με τρόπο άμεσο και πολλές φορές αυτοσχεδιαστικό και ανατρεπτικό.
θέατρο Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» ώρα 9:00 μ.μ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Νέα Ανακοίνωση 10-7-2015
Η εκδήλωση αναβάλλεται για την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου
Κυριακή 12 Ιουλίου 2015
Παγγορτυνιακή Ένωση
Αφιέρωμα στο Γορτυνιακό Αρκαδικό Δημοτικό τραγούδι.
Η Παγγορτυνιακή 'Ένωση σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ιλίου διοργανώνει το 5ο Παγγορτυνιακό αντάμωμα. Μια εκδήλωση που στρέφει το βλέμμα της στην παραδοσιακή μουσική και στην λαϊκή μας παράδοση και μέσα από αυτή μετουσιώνεται σε μια συνάντηση ανθρώπων, εικόνων και αναμνήσεων.
θέατρο πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» ώρα 9:00 μ.μ.

Δείτε εδώ τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ιλίου ΙΟΥΝΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2015 (pdf)

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.