Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πεζοπορία στο Ποικίλο Όρος
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 1 Μαΐου 2015

Πεζοπορία στο Ποικίλο Όρος

Την Κυριακή 3 Μαΐου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Αθλητικής Άνοιξης 2015, ο Δήμος Πετρούπολης σε συνεργασία με τον Πεζοπορικό Ορειβατικό Σύλλογο Πετρούπολης διοργανώνουν πεζοπορία στο Ποικίλο Όρος.
Το πρόγραμμα της πεζοπορίας θα περιλαμβάνει 2 διαδρομές, μία αρχαρίων διάρκειας 1-1,5 ώρα και μία προχωρημένων διάρκειας μέχρι 3 ώρες. Η εκκίνηση και για τις δύο διαδρομές θα δοθεί στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στις 9 η ώρα το πρωί, όπου θα ακολουθήσει πεζοπορία μέχρι την κορυφή της Ζαχαρίτσας (στις κεραίες) σε υψόμετρο 456 μέτρων.
Στη συνέχεια η μικρή διαδρομή θα επιστρέψει στην αφετηρία (Άγιο Δημήτριο), ενώ η μεγάλη διαδρομή θα τερματίσει στο Δημοτικό Αναψυκτήριο «Ποικίλο» (Γήπεδα Γρηγορίου). Από εκεί λεωφορεία του δήμου θα φροντίσουν για την επιστροφή των πεζοπόρων στην αφετηρία, αφού πρώτα ανακτήσουν τις δυνάμεις τους με άφθονο νερό και φρεσκοψημένα σουβλάκια


.
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.