Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Διαγωνισμός ζωγραφικής & φωτογραφίας με θέμα την συμπεριφορά των πολιτών στον δημόσιο χώρο»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Διαγωνισμός ζωγραφικής & φωτογραφίας με θέμα την συμπεριφορά των πολιτών στον δημόσιο χώρο»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και γνωρίζοντας την προσπάθεια σύσσωμης της εκπαιδευτικής κοινότητας αναφορικά με το θέμα καλλιέργειας και ευαισθητοποίησης των παιδιών της πόλης μας στα θέματα περιβάλλοντος, καλούμε τους εκπαιδευτικούς να στηρίξουν και την φετινή πρωτοβουλία του Δήμου μας με θέμα: «Η συμπεριφορά μας στον δημόσιο χώρο».
Για το λόγο αυτό προτείνουμε να ενθαρρύνουν  την συμμετοχή των μαθητών και των μαθητριών να αποτυπώσουν με τις δικές εικόνες τις θετικές και τις αρνητικές συμπεριφορές μας στον δημόσιο χώρο. Το κάλεσμα μας απευθύνεται σε όλα τα παιδιά, χωρίς κανένα περιορισμό, με την προϋπόθεση να συμμετέχουν με το δικό τους έργο, 1 (μία) φωτογραφία ή 1(μία) ζωγραφιά ή και τα δύο αν θέλουν.
 Τηρώντας το έθιμο της βράβευσης που ακολουθεί κάθε διαγωνισμό, έχει συσταθεί επιτροπή από το καλλιτεχνικό εκπαιδευτικό προσωπικό του δήμου μας για να επιλέξει και να μοιράσει τρεις τιμητικές διακρίσεις για το σύνολο των έργων. Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Παιδείας & Περιβάλλοντος Γρηγόρης Γουρδομιχάλης σε δηλώσεις του για το θέμα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πιστεύοντας στην θετική ανταπόκριση όλων, περιμένουμε τις ευχάριστες εκπλήξεις των μαθητών και των μαθητριών της πόλης μας. Βραβείο για όλους μας θα αποτελέσουν οι δεκάδες απρόβλεπτες διαφορετικές οπτικές των παιδιών που μας βοηθούν να επαναπροσδιορίσουμε τον κόσμο γύρω μας.»
Όλες οι ζωγραφιές θα παρουσιαστούν στην έκθεση που θα γίνει την Τετάρτη 3 Ιουνίου, στην πλατεία Μέμου.
Οι ζωγραφιές και οι φωτογραφίες θα πρέπει να σταλούν έως την Παρασκευή 22 Μαΐου, στο Τμήμα Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης. Για το ηλεκτρονικό υλικό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το e-mail: paideia@korydallos.gr

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.