Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Φωνές μείζονες σε φως έλασσον -Αφιέρωμα στον Ανδρέα Φραγκιά στην Δημοτική Βιβλιοθήκη
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Φωνές μείζονες σε φως έλασσον -Αφιέρωμα στον Ανδρέα Φραγκιά στην Δημοτική Βιβλιοθήκη

Αφιέρωμα στον Ανδρέα Φραγκιά διοργανώνει τη Δευτέρα 4 Μαΐου,στις 19.00,στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο της δράσης «Φωνές μείζονες σε φως έλασσον», που σκοπό έχει να φωτίσει το έργο μεταπολεμικών  πεζογράφων που σημάδεψαν μια εποχή.
Για το συγγραφέα και το έργο του θα μιλήσουν οι Μαίρη Μπελογιάννη, Μαρία Πεσκετζή και Κώστας Ακρίβος.
Αποσπάσματα του έργου της θα διαβάσουν οι Λαρίσα Βέργου και Αννίτα Δεκαβάλλα.
Ήδη παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία τα αφιερώματα στους Γιώργο Ιωάννου, Μάριο Χάκκα, Δημήτρη Χατζή και Τατιάνα Γκρίτση-Μιλλιέξ.
Οι εκδηλώσεις απευθύνονται στο ευρύτερο κοινό και περιλαμβάνουν ομιλίες από έγκριτους μελετητές, αναγνώσεις αποσπασμάτων από ηθοποιούς και προβολή επιλεγμένου οπτικοακουστικού υλικού.
Ο εαρινός κύκλος εκδηλώσεων θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 με μια βραδιά λόγου και μουσικής στον κήπο της βιβλιοθήκης με τη συμμετοχή της Big Band του Δήμου Αθηναίων.

Τελευταία εκδήλωση
Δευτέρα 18 Μαΐου 2015
Άρης Αλεξάνδρου
Ομιλητές: Θανάσης Μήνας, Νίκος Ξένιος, Δημήτρης Αγγελής, Κώστας Σπαθαράκης
Διαβάζει η Κάτια Γέρου
Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη: Δομοκού 2, Σταθμός Λαρίσης,τηλ.: 210-8810884, 210-8846011
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.