Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Παρουσίαση βιβλίου της Αντιγόνης Καμπέρου, «Δημήτριος Καμπέρος, ο Τρελοχαμπέρος, η ζωή του πρώτου 'Ελληνα στρατιωτικού αεροπόρου»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή, 10 Μαΐου 2015

Παρουσίαση βιβλίου της Αντιγόνης Καμπέρου, «Δημήτριος Καμπέρος, ο Τρελοχαμπέρος, η ζωή του πρώτου 'Ελληνα στρατιωτικού αεροπόρου»

Ο Δήμος Περιστερίου σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου της Αντιγόνης Καμπέρου, φιλολόγου-ευρωπαϊολόγον «Δημήτριος Καμπέρος, ο Τρελοχαμπέρος, η ζωή του πρώτου 'Ελληνα στρατιωτικού αεροπόρου» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαϊου 2015 & ώρα 7:30μ.μ. στο Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου Περιστερίου (Είσοδος Καραθεοδωρή και Εθν. Αντιστάσεως. σταθμός Μετρό «Περιστέρι»)

  • Θα προβληθεί σπάνιο φωτογραφικό υλικό και video για τη ζωή του
  • Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Αντισμήναρχος Παντελής Βατάκης
  • Την εκδήλωση θα προλογίσει και θα συντονίσει η υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης κα Νικολίτσα Καρκούλια
  • Θα απευθύνει χαιρετισμό η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού χα Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου 

Είσοδος Ελεύθερη Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.