Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 4ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 1 Μαΐου 2015

4ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας

Αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή, του 4ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, που διεξάγεται στις  3 Μαΐου 2015, από τον δήμο Αθηναίων και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών και Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.), στην πρωτεύουσα.
Η εκκίνηση του 4ου Ημιμαραθωνίου δίνεται στις 08.00 μπροστά στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη, επί της Λεωφόρου Αμαλίας με κατεύθυνση την οδό Πανεπιστημίου.
Η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου 3χλμ δίνεται στις 08.20 μπροστά από την Πλατεία Συντάγματος στο Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη, επί της Λεωφ. Αμαλίας.
Η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου 5χλμ δίνεται στις 10.45 στην Πλατεία Συντάγματος, στο ύψος της Οδού Ερμού, με κατεύθυνση προς την Οδό Φιλελλήνων.
Στις 08.50 δίδεται η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου 1000μ ΑΜΕΑ & Special Olympics στη διασταύρωση της οδού Ριζάρη με τη Λεωφ. Βασ. Σοφίας, με κατεύθυνση προς τη Λεωφ. Αμαλίας.
Όλοι οι αθλητές τερματίζουν επί της Λ. Αμαλίας, μπροστά στην Πλατεία Συντάγματος στο Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη.
«Ο Ημιμαραθώνιος της 3ης Μαΐου είναι μία γιορτή αλληλεγγύης, άμιλλας και εξωστρέφειας για την πόλη, μια γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού, που γίνεται εφικτή και πραγματοποιήσιμη χάρη στη συλλογικότητα και τις κοινές προσπάθειες», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε για την ανακοίνωση της διοργάνωσης. 
Ως έναν από τους σημαντικότερους αθλητικούς θεσμούς μαζικής και λαϊκής συμμετοχής στη χώρα μας, χαρακτήρισε τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας ο  πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ  Κώστας Παναγόπουλος.
Ο ΟΠΑΝΔΑ μένει πιστός στην δέσμευσή του για προσφορά μέσα από μια σειρά υπηρεσιών και έμπρακτη στήριξη του Ημιμαραθωνίου με τις δομές του δήμου Αθηναίων, τόνισε ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Χρήστος Τεντόμας


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.