Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 3Χ3 FIBA Endorsed Event έρχεται το Ιούνιο στην Αθήνα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή, 10 Μαΐου 2015

3Χ3 FIBA Endorsed Event έρχεται το Ιούνιο στην Αθήνα

Το 1ο 3Χ3 FIBA Endorsed Event στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Ρουφ και στην Πλατεία Συντάγματος, διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουνίου, ο  Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας του δήμου Αθηναίων.
Η προκριματική φάση θα γίνει το Σάββατο 6 Ιουνίου, όλη την ημέρα, και την Κυριακή 7 Ιουνίου το πρωί στο ΑΚ Ρουφ. Την Κυριακή 7 Ιουνίου στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση στην Πλατεία Συντάγματος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.  Κάθε ηλικιακό γκρουπ θα αγωνιστεί σε ανεξάρτητη ώρα από τα υπόλοιπα.                                    
Τα ηλικιακά γκρουπ θα είναι:
U13 (2002-03) αγόρια & κορίτσια,  
U15 (2000-01) αγόρια & κορίτσια, 
U18 (1997-1999) αγόρια & κορίτσια,  
18 και άνω/ενήλικες (άνδρες και γυναίκες). Από κάθε ηλικιακό γκρούπ θα προκριθούν στην τελική φάση τέσσερις ομάδες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως 31 Μαΐου 2015. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στο www.opanda.gr  και στο www.3x3planet.com. Κάθε αθλητής χρησιμοποιεί το αθλητικό προφίλ που δημιουργεί  ή έχει ήδη δημιουργήσει (από προηγούμενη διοργάνωση) στην ιστοσελίδα της FIBA προκειμένου να συμμετάσχει στα επίσημα events της παγκόσμιας ομοσπονδίας.
Κάθε αθλητής θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 5€ προκειμένου η συμμετοχή του στη διοργάνωση να θεωρείται έγκυρη. Η καταβολή της οικονομικής συμμετοχής γίνεται μόνο στα γραφεία του ΟΠΑΝΔΑ, Ακαδημίας 50 Αθήνα, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:00 έως τις 16:00, έως και την Πέμπτη 4 Ιουνίου.
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 2105284879 & 2105284873-4, καθώς επίσης και από το www.opanda.gr.
ΑΚ Ρουφ: Πειραιώς, είσοδος από οδό Εχελιδών (κάθετη στην Πειραιώς)


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.