Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πρωτομαγιά στο Άλσος Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Πρωτομαγιά στο Άλσος Περιστερίου

Ο Δήμος Περιστερίου ανήμερα της Πρωτομαγιάς διοργανώνει πράσινες δράσεις και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στο Άλσος Περιστερίου. Ώρες 10:00 - 14:00 και 17:00 - 21:00. Είσοδος Ελεύθερη.
Οι δράσεις περιλαμβάνουν μουσική και παιχνίδια για παιδιά, με θέμα τα λουλούδια και την άνοιξη. Σε μεγάλους καμβάδες, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να ζωγραφίσουν ομαδικά και τα έργα τους θα αναρτηθούν μετά σε κοινή θέα.
Θα κατασκευάζονται γλαστράκια με λουλούδια, στα οποία θα μπαίνουν σπόροι από λουλούδια για να φυτευτούν. Ώσμωσης φυτών και λουλούδια που αλλάζουν χρώμα μαγικά, δράση καλλιέργειας λουλουδιών και λαχανικών, με τη διανομή οδηγιών από ειδικό φυλλάδιο





Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.