Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έκθεση φωτογραφίας «Σε μια βαλίτσα όλο το βιός μας» στο Πνευματικό Κέντρο
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Έκθεση φωτογραφίας «Σε μια βαλίτσα όλο το βιός μας» στο Πνευματικό Κέντρο


Έκθεση φωτογραφίας- υπό τον τίτλο «Σε μια βαλίτσα όλο το βιός μας»-με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την έναρξη και την ολοκλήρωση των απελάσεων των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης από τις εστίες τους (1964-1965), διοργανώνει στις 2,3,6 και 7 Φεβρουαρίου, η εφημερίδα «Ανατολή», στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων.
Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό ,εφημερίδες της εποχής και συνοδεύεται από ομιλίες και προβολή video με μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν τα γεγονότα.
Την Τρίτη 3/2 στις 6μ.μ. στο Αμφιθέατρο «Α. Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου θα γίνει συζήτηση με θέμα «Η παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάννης και οι διεκδικήσεις των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης» με συντονιστή τον  Άρη Πορτοσάλτε (Διευθ. Ειδήσεων Ραδ. ΣΚΑΙ), ενώ την Παρασκευή 6/12 την ίδια ώρα, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση- συζήτηση με τίτλο «Γεγονότα και μαρτυρίες» με συντονιστή τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλλογλου.
Εγκαίνια έκθεσης: Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου, ώρα: 6μ.μ.
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων: Ακαδημίας 50, τηλ. 210-5284801


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.