Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου Πετροκούλουμα στον Δήμο Πετρούπολης
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου Πετροκούλουμα στον Δήμο Πετρούπολης

Ο Δήμος Πετρούπολης σας καλεί να γιορτάσετε την Καθαρά Δευτέρα με λαϊκή-παραδοσιακή ορχήστρα στην πλατεία Αγίου Δημητρίου.
Θα συμβάλλουν με κεράσματα ο Δήμος  Πετρούπολης και ο Σύλλογος Κρητών. 
-  Πλατεία Αγίου Δημητρίου από τις 11:00 το πρωί

Νέα ανακοίνωση 20-2-2015
Αλλαγή τοποθεσίας εκδήλωσης για τα Πετροκούλουμα 
Λόγω της έλευσης του Τιμίου Σταυρού από τα Ιεροσόλυμα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πετρούπολης, και της μεγάλης προσέλευσης πιστών στον Ιερό Ναό και στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου, η εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος μας για τα Πετροκούλουμα θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία ΗΡΩ. Ακολουθεί η ανακοίνωση για την εκδήλωση.
Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου
Πετροκούλουμα
     Γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα με λαϊκή-παραδοσιακή ορχήστρα στην πλατεία ΗΡΩ. Συμβάλλουν με κεράσματα ο Δήμος  Πετρούπολης και ο Σύλλογος Κρητών. 
-  Πλατεία ΗΡΩ από τις 11:00 το πρωί

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.