Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δωρεάν λογοθεραπευτικές αξιολογήσεις για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Δωρεάν λογοθεραπευτικές αξιολογήσεις για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αχαρνών

Η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών (ΔΗΦΑ) ανταποκρινόμενη σε αιτήματα γονιών και παιδαγωγών των παιδικών σταθμών, εγκαινιάζει ένα νέο πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων και ενημερωτικών συναντήσεων με θέματα που αφορούν στα παιδιά.
Σε αυτό το πλαίσιο, θα πραγματοποιούνται  καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους και στο χώρο των Παιδικών Σταθμών, δωρεάν, λογοθεραπευτικές αξιολογήσεις των παιδιών που φοιτούν σ’ αυτούς.
Βασικός σκοπός του προγράμματος είναι αφενός η έγκυρη διάγνωση και κατ΄ επέκταση η σωστή καθοδήγηση των γονιών στην περίπτωση εντοπισμού δυσκολιών ή αδυναμιών του παιδιού.
Οι γονείς που επιθυμούν την προληπτική λογοθεραπευτική αξιολόγηση του παιδιού τους, παρακαλούνται να ενημερώσουν    την υπεύθυνη παιδαγωγό της τάξης του ή να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Λειτουργό των Παιδικών Σταθμών, κα Καραδήμα στα  τηλ : 210 – 2406630 & 210- 2477900.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.