Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά στην Αττική λόγω κακοκαιρίας την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

Σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά στην Αττική λόγω κακοκαιρίας την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Στην Περιφερειακή Ενότητας Ανατολικής Αττικής:
Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για σχετικές αποφάσεις των Δήμων της ΠΕ Ανατολικής Αττικής (παρακαλούμε επικοινωνείτε με τους Δήμους για τους οποίους ενδιαφέρεστε), με εξαίρεση τον Δήμο Αχαρνών, τον Δήμο Μαραθώνα και τον Δήμο Παλλήνης.
Ειδικότερα, στο Δήμο Αχαρνών κλειστά θα παραμείνουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονοπτώσεις, παγετός) τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Θρακομακεδόνες και Βαρυμπόμπη, καθώς και το 19ο Δημοτικό Σχολείο στο Πανόραμα, με Απόφαση του Δημάρχου Αχαρνών.
Τα σχολεία στο Ολυμπιακό Χωριό και το 28ο Δημοτικό Σχολείο στον Καταυλισμό ΚΑΠΟΤΑ θα ανοίξουν στις 10:00, ενώ τα υπόλοιπα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στο Δήμο Μαραθώνα κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία:
α. ΕΕΕΕΚ Παμμακαρίστου
β. 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Παμμακαρίστου
γ. 2ο Γυμνάσιο Ν. Βουτζά
δ. Σχολικές μονάδες Δημοτικής Ενότητας Βαρνάβα
ε. Σχολικές μονάδες Τοπικής Ενότητας Γραμματικού
Οι λοιπές σχολικές μονάδες του Δήμου Μαραθώνος θα λειτουργήσουν κανονικά, με την επιφύλαξη επανεκτίμησης της κατάστασης στην περίπτωση επιδείνωσης του καιρού.
Στο Δήμο Παλλήνης κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία μετά από νεώτερη απόφαση του Δημάρχου, λόγω των καιρικών συνθηκών.
Η λειτουργία των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και των Βρεφονηπιακών Σταθμών αναστέλλεται για την Πέμπτη και στις τρεις δημοτικές ενότητες, Ανθούσας, Γέρακα, Παλλήνης.
Η απόφαση αφορά και στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια που εδρεύουν στα όρια του Δήμου Παλλήνης.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής:
Κλειστά θα παραμείνουν, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις Δημοτικές Ενότητες Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής (Χασιά).
Δεν θα λειτουργήσει ο Παιδικός Σταθμός της Φυλής, ενώ θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί στα Άνω Λιόσια και στο Ζεφύρι.
Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για νεότερη απόφαση του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα:
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους Δήμους:
Α) Κηφισιάς (όλα τα  Νηπιαγωγεία  και Σχολεία κάθε εκπαιδευτικής βαθμίδας, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Κηφισιάς δεν θα λειτουργήσουν),
Β) Βριλησσίων (όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Βριλησσίων - νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια - θα παραμείνουν κλειστές, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά) και
Γ) Πεντέλης ( όλα τα σχολεία του Δήμου Πεντέλης και των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων: Πεντέλης, Νέας Πεντέλης και Μελισσίων, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπως και οι Παιδικοί Σταθμοί,  θα παραμείνουν κλειστά).
Σε κάθε περίπτωση, επειδή ο οικείος Δήμος μπορεί να εκτιμήσει, κατά περίπτωση, τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η χιονόπτωση, ενδέχεται με αποφάσεις των οικείων Δημάρχων να μην λειτουργήσουν και άλλα σχολεία. Έτσι για την καλύτερη ενημέρωσή τους οι πολίτες θα πρέπει να ενημερώνονται από τους Δήμους.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.