Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Διήμερη εκδήλωση για τη σκελετική υγεία και δωρεάν εξετάσεις πελματογραφήματος
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Διήμερη εκδήλωση για τη σκελετική υγεία και δωρεάν εξετάσεις πελματογραφήματος

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών και το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα, πρόκειται να πραγματοποιήσουν 2ήμερη εκδήλωση για τη σκελετική υγεία.
Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος "Μεγαλώνω σωστά"  και θα περιλαμβάνει δωρεάν εξετάσεις πελματογραφήματος από εξειδικευμένους επιστήμονες.
Το πελματογράφημα είναι μια παρακλινική εξέταση των κάτω άκρων, μια μέθοδος ανώδυνη, χωρίς ακτινοβολία μέσω της οποίας μπορούμε να διαγνώσουμε ανατομικές παραμορφώσεις όχι μόνο των κάτω άκρων αλλά και των γωνιών του σκελετού μας.
Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας.
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου από τις 10.00π.μ.-17.00μ.μ. μόνο κατόπιν ραντεβού.
 
Οι μαθητές θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα.
Πληροφορίες και ραντεβού στα τηλέφωνα:
κα Φανή Κουμπούρη 2132123130 και κα Βασιλική Μέγα 2132123106

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.