Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΣΟ ALZHEIMER
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΣΟ ALZHEIMER

Από τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου ξεκίνησε η λειτουργία του Συμβουλευτικού Σταθμού για την Άνοια και τη Νόσο Alzheimer στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας σε συνεργασία με την Εταιρεία Νόσου Alzheimer  και Συναφών Διαταραχών Αθηνών.
Ο Σταθμός λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 10.00 έως τις 2.00 μμ στο χώρου του Α΄ΚΑΠΗ (Καλατζάκου 7).
Ο Σταθμός θα λειτουργήσει έως το 2016, με προσωπικό που παραχωρεί η Εταιρεία, το οποίο είναι μια Νευρολόγος και μια Κοινωνική Λειτουργός. Μέσα σε αυτό το χρόνο, θα εκπαιδευτεί το επιστημονικό προσωπικού του Τμήματος Προστασίας Ηλικιωμένων και Αλληλεγγύης του Δήμου  Αγίας Βαρβάρας, προκειμένου να αναλάβει τη συνέχιση της λειτουργίας του από το 2016 και μετά.
Ο Συμβουλευτικός Σταθμός απευθύνεται σε άτομα άνω των 60 ετών και οι υπηρεσίες που παρέχει είναι : Ιατρείο Μνήμης, θεραπείες ενδυνάμωσης νοητικών λειτουργιών (μνήμης, λόγου, προσοχής), ατομική και ομαδική δημιουργική απασχόληση και άλλες θεραπείες (τέχνης, εργοθεραπεία, θεραπεία δια των αναμνήσεων) καθώς και ομάδες υποστήριξης φροντιστών.
Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Α΄ ΚΑΠΗ, Καλατζάκου 7, τηλ: 210 5690075.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.