Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 13ο Λύκειο Περιστερίου και η μουσική ομάδα «Οι Χαρταετοί των Ονείρων»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

13ο Λύκειο Περιστερίου και η μουσική ομάδα «Οι Χαρταετοί των Ονείρων»

Το 13ο Λύκειο Περιστερίου και η μουσική ομάδα «Οι Χαρταετοί των Ονείρων» θα παρουσιάσουν τη συναυλία με θέμα: «Και με Φως και με Θάνατον Ακαταπαύστως - Το Ταξίδι του Ελληνικού Πολιτισμού μέσα από στίχους και μελωδίες», στις 19 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και στις 20 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Σχολείο Συκουρίου στις 7:30 μ.μ.
Πρόκειται για ένα μαγικό ταξίδι, πλημμυρισμένο με εικόνες από την αρχαιότητα ως σήμερα, γεμάτο με γλυκιές μελωδίες και στίχους , που αναδεικνύουν τον ελληνικό πολιτισμό και τη συνέχεια της μουσικής μας, από τον Όμηρο στη Βυζαντινή, ως τη μουσική των Μ. Χατζηδάκη, Μ. Θεοδωράκη, Μ. Λοϊζου και άλλων επιφανών μουσουργών και ποιητών.
Σκοπός αυτών των πολιτιστικών εκδηλώσεων είναι να τραγουδήσουν όλοι τις χαρές, τους πόνους, τα όνειρα, τις θυσίες και τους αγώνες του λαού και του τόπου μας. Τα παιδιά θέλουν να συγκινήσουν και να διδάξουν μέσα από το παρελθόν, να αφυπνίσουν και να στείλουν το μήνυμά τους για ένα
Εμπνευστής αυτού του ταξιδιού και της μουσικής συντροφιάς είναι ο εκπαιδευτικός-θεολόγος Γιώργος Κουτσιούκης, που κατάγεται από τον Παλαιόπυργο και σαν τον Οδυσσέα, επιστρέφει στην Ιθάκη του, την ιδιαίτερη πατρίδα του για να μοιραστεί τα κομμάτια της ψυχής του μαζί μας μ’ ένα ξεχωριστό τρόπο και να τιμήσει τους δασκάλους που διαμόρφωσαν την προσωπικότητά του στα εφηβικά του χρόνια.
Αρωγοί και συμπαραστάτες στο ταξίδι του είναι οι Δήμοι Λάρισας, Τεμπών και Περιστερίου καθώς και οι Αν/ρχοι Πολιτισμού που δείχνουν ιδιαίτερη ευαισθησία και χωρίς αυτούς δεν θα ήταν εφικτές να γίνουν πραγματικότητα ταξίδια στο μαγικό κόσμο της μουσικής και τέτοιου είδους προσπάθειες.
Παίζουν οι μουσικοί:
Τσιγάντες Μάκης (μπάσο-τραγούδι)
Σπυράτος Δημοσθένης (ντραμς)
Χαραλαμπίδου Ειρήνη (πλήκτρα)
Γιαννής Γιώργος (κιθάρα-τραγούδι)
Λάσκαρης Χρήστος (βιολί)
Τρεϋλάκης Αντρέας (κρητική λύρα)
Κούβελας Γιώργος (μπουζούκι-τραγούδι)
Κουτσιούκης Γιάννης (μπουζούκι)
Κουτσιούκης Σπύρος (μπουζούκι- τραγούδι)
Σοφούλη Γιολάντα (τραγούδι)
Κουτσιούκης Αλέξανδρος (τραγούδι)
Κουτσιούκης Γιώργος (τραγούδι-βίντεο)
Μήλιος Ιάσωνας (χειριστής Η/Υ)
Συντελεστές:
Παγάνης Άγγελος (γραφιστικά-προσκλήσεις)
Δούκα Εύα (γραφιστικά)
Πέτρου Λίλα (Εκπαιδευτικός-Χημικός-υπεύθυνη project-κατασκευές)
Μαθητές των ομάδων project «Αρωματικά Φυτά και Βότανα», «Ένα Ποτάμι, ένα Δάσος, δυο Βουνά» και «Φύση-Τέχνη-Πολιτισμός».
ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΚΗΣ
 ΠΕΜΠΤΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
 ΩΡΑ: 7:30 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ
 ΤΗΛ:2410536886
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

καλύτερο παρόν και για ένα μέλλον άξιο των προσδοκιών τους. Να ευαισθητοποιήσουν τη νέα γενιά με κοινωνό τον πολιτισμό, την ιστορία, την τέχνη, τη φύση και να φέρουν πιο κοντά τους ανθρώπους, μέσω της μουσικής.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.