Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Η Big Band στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Η Big Band στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Η Big Band του δήμου Αθηναίων παρουσιάζει μία νέα σειρά συναυλιών με τίτλο “The Voice of Jazz”, συμπράττοντας με διακεκριμένους τραγουδιστές από τον χώρο της τζαζ. Η πρώτη συναυλία πραγματοποιείται τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015  στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και φιλοξενεί τις νεαρές και ιδιαιτέρως δραστήριες τραγουδίστριες Ειρήνη Κωνσταντινίδη και Tamuz Nissim, οι οποίες έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα τις προσωπικές τους δισκογραφικές δουλειές, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές και βραβεύσεις.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γνωστές επιτυχίες της τζαζ από τους μεγαλύτερους συνθέτες και ενορχηστρωτές του χώρου, όπως οι Duke Ellington, George Gershwin, Richard Rodgers και Antonio Carlos Jobim. Οι έντονοι ρυθμοί και η ενέργεια της Big Band θα συνυπάρξουν με τον γοητευτικό λυρισμό και την δεξιοτεχνική δεινότητα των δύο vocalist και το αποτέλεσμα είναι βέβαιο, ότι θα συνεπάρει το κοινό της συγκεκριμένης μοναδικής βραδιάς.
 Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης,Αίθουσα: Θέατρο:Πειραιώς 206, Ταύρος)
Ώρα:20.30
Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου
Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο: 210 9224756
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.