Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Η Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Η Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Πρόσκληση σε χορό μας απευθύνει η Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Συντονισμένη με το εορταστικό κλίμα των ημερών, η Ορχήστρα βάζει τα χορευτικά της παπούτσια και μας ταξιδεύει από την Ευρώπη στη Λατινική Αμερική με ένα μουσικό πρόγραμμα που διαπνέεται από το έντονο χορευτικό στοιχείο.
Από τους ευρωπαϊκούς χορούς των Brahms, Dvorak και J. Strauss, μέχρι τους λατινοαμερικάνικους ρυθμούς των Piazzolla, Marquez, Moncayo και πολλών άλλων, η Ορχήστρα θα παρασύρει το κοινό σε ένα κεφάτο μουσικό και χορευτικό ταξίδι.
Σολίστ: Γιάννης Γεωργιάδης (Βιολί)
Μουσική διεύθυνση: Ελευθέριος Καλκάνης
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Αίθουσα: Θέατρο:Πειραιώς 206, Ταύρος
Ώρα:20.00
Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου
Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο: 210 9243211
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.