Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου


Το Δίκτυο Κοινωνικής Παρέμβασης Ιλίου διοργανώνει ανταλλακτικό παζάρι  βιβλίου στις 14 Νοεμβρίου - 15 Νοεμβρίου στις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας (Ικάρου 28 & Κάλχου 64 ) . Θα γίνεται ανταλλαγή τρόφίμων με βιβλία .
Ακολουθεί η ανακοίνωση της  Δίκτυο Κοινωνικής Παρέμβασης Ιλίου

Βιβλιόφιλοι; Βιβλιοφάγοι; Απλοί αναγνώστες; ΟΛΟΙ δίνουμε ραντεβού στο ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου στις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας. Ανταλλάσουμε τρόφιμα με βιβλία της επιλογής μας. Ένα ασήμαντο αντίτιμο με τεράστια αξία!
Σας περιμένουμε όλους!!!!!  και να μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας: την Αγάπη σας, την παρέα σας, το χαμόγελό σας και συσκευασμένα τρόφιμα για να ενισχύσουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο & Συσσίτιο!!! Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας και η ενεργή συμμετοχή το μέλλον μας.Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.