Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έκθεση έργων σύγχρονης τέχνης Μορφές και Μνήμη της Όλγας Χανδέλη
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

Έκθεση έργων σύγχρονης τέχνης Μορφές και Μνήμη της Όλγας Χανδέλη

19 Ιουνίου – 19 Αυγούστου 2014 στο Καφέ του Μουσείου
Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, χώρος πολιτισμού στην καρδιά της πρωτεύουσας, εγκαινιάζει σε συνεργασία με το Καφέ στο αίθριο του Μουσείου, μια νέα πολιτιστική δράση, προσφορά εικαστικής τέχνης στους επισκέπτες του Μουσείου, αλλά και τους κατοίκους της Αθήνας. Είναι ένα μικρό δείγμα των οραμάτων και των δυνατοτήτων του πρώτου Μουσείου, που με τις πολυδύναμες, συχνά πρωτοπόρες δράσεις του αντιστέκεται σθεναρά στην υποβάθμιση του ιστορικού κέντρου της πόλης και φιλοδοξεί να καταστεί το πιο φωτεινό και παλλόμενο κύτταρό της.
Από τον Ιούνιο 2014 και κάθε δύο μήνες θα φιλοξενείται στους χώρους του Καφέ μία έκθεση με έργα σύγχρονης τέχνης ενός ‘Έλληνα εικαστικού καλλιτέχνη.
Στο πλαίσιο αυτό παρουσιάζεται από τις 19 Ιουνίου και έως τις 19 Αυγούστου 2014, η έκθεση της εικαστικού Όλγας Χανδέλη με τίτλο «Μορφές και Μνήμη». Η ζωγράφος και γλύπτρια Όλγα Χανδέλη είναι απόφοιτος της σχολής Βακαλό, και μέλος του Εικαστικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στο ενεργητικό της. Με τα έργα της, καθαρά ανθρωποκεντρικά, ανασύρει μορφές από την μυθολογία και την αρχαία τραγωδία. Αποτυπώνει με το δικό της προσωπικό ύφος το διαχρονικό υπαρξιακό δράμα του έλλογου ανθρώπου και προκαλεί ερωτήματα για την εξελισσόμενη ανθρώπινη συμπεριφορά. Στοχεύει στην ευαισθησία μας για την αποκατάσταση της αρμονίας και της ισορροπίας, για την επιστροφή μας στο κλασικό ιδεώδες.
Εγκαίνια:Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014, ώρα 18:30
Διάρκεια:19/06 – 19/08/2014
Ωράριο: το ωράριο λειτουργίας του Μουσείου, 08:00-20:00
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Πληροφορίες: Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: www.namuseum.gr
Τηλ. 2132144803 & 213 2144856
Καφέ Μουσείου, 210 8834139
Όλγα Χανδέλη: olgachandeli@gmail.com

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.