Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ό,τι και να σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Ό,τι και να σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο

 Ό,τι και να σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο
Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις Βιβλιοθήκες

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χαϊδαρίου, για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι μεταμορφώνεται σε μια μικρή όαση χαράς και φαντασίας.. Σε συνεργασία με το Future Library και χορηγό το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, διοργανώνει εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας.
Φέτος το θέμα μας θα είναι οι αντίθετοι κόσμοι. Το φως και το σκοτάδι, η αλήθεια και το ψέμα, το σωστό και το λάθος, η αρχή και το τέλος, το άγριο και το ήμερο.....40 συνολικά «αντίθετες» εκδηλώσεις και δράσεις σκοπό έχουν την γνωριμία των παιδιών με τη βιβλιοθήκη, την προώθηση της ανάγνωσης και της δημιουργικής απασχόλησης.
Ένας κόσμος εξερεύνησης γεμάτος αντιθέσεις, πλημμυρισμένος από ιστορίες, μουσική, επιστήμες, τέχνες, χάρτες, χρώματα, φαντασία και δημιουργία σας περιμένει κι αυτό το καλοκαίρι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χαϊδαρίου. Θα διασκεδάσουμε, θα παίξουμε, θα μάθουμε, θα γνωριστούμε και θα συμμετέχουμε στον κόσμο των αντιθέσεων μέσα από πειράματα, παιχνίδια αναγνώσεις βιβλίων, μουσική, κουτιά γνώσεων και ……καλά κρυμμένους θησαυρούς.
Ξεκινάμε τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και τελειώνουμε στις 3 Σεπτεμβρίου
 Προμηθευτείτε το πρόγραμμα, και δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή με ένα τηλεφώνημα ή στέλνοντας mail.
Ωράριο λειτουργίας : Κάθε μέρα 7:30 έως 3:30 εκτός Πέμπτης.
Πέμπτη 3:00 έως 8:00
Τηλέφωνα : 210 5821574 &2105821639 mail : haidarilibrary@gmail.com
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (pdf)



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.