Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Όλοι μαζί για το παιδί» για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιλίου και του Δήμου Αιγάλεω
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

«Όλοι μαζί για το παιδί» για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιλίου και του Δήμου Αιγάλεω

Δήμος Ιλίου
Το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 ο ΣΚΑΪ αφιερώνει τη δράση «Όλοι μαζί για το παιδί» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου. Από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι συγκεντρώνονται ρούχα, λαμπάδες και παιχνίδια στο εμπορικό κέντρο «AVENUE» (Λ. Κηφισίας 41-47, Μαρούσι) για τα παιδιά του Δήμου μας που έχουν ανάγκη.
Τα δώρα που θα προσφέρονται θα πρέπει να είναι καινούρια ή σε άριστη κατάσταση, καθαρά, σιδερωμένα και έτοιμα για χρήση.
 Θα είμαστε όλοι εκεί!

Δήμος Αιγάλεω
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΝΟΝΟΣ
Για 2η χρονιά στο Δήμο Αιγάλεω η πρωτοβουλία «ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΝΟΝΟΣ» της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και του ΣΚΑΙ.
Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και ο ΣΚΑΙ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί», οργανώνουν για 2η χρονιά τη δράση με τίτλο «ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΟΝΟΣ». Το Σάββατο 12 Απριλίου είναι η τρίτη και τελευταία δράση, σε Αθήνα και Χανιά.
Σκοπός της δράσης στην πόλη μας είναι να συγκεντρωθούν ρούχα, παπούτσια, λαμπάδες και παιχνίδια για τα παιδιά άπορων οικογενειών, τα οποία θα διανεμηθούν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αιγάλεω.
Το Σάββατο 12 Απριλίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, θα βρεθούν και στο Αιγάλεω, στο εμπορικό κέντρο «RIVER WEST».
Εκεί σας περιμένουν εκπλήξεις και happeningς για τα παιδιά! Τα δώρα που θα προσφέρετε μπορεί να είναι καινούρια ή σε άριστη κατάσταση, καθαρά, σιδερωμένα, έτοιμα για χρήση.
Και αυτό το Πάσχα, ας γίνουμε νονοί για χιλιάδες παιδιά!
Όλοι Μαζί για το παιδί

Δείτε εδώ τα κοινωνικά παντοπωλεία της Δυτικής Αθήνας

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.