Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Μουσικό αφιέρωμα «Τι να πρωτοθυμηθώ» στο μεγάλο συνθέτη Μίμη Πλέσσα
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Μουσικό αφιέρωμα «Τι να πρωτοθυμηθώ» στο μεγάλο συνθέτη Μίμη Πλέσσα

Ένα μουσικό αφιέρωμα στο σπουδαίο συνθέτη Μίμη Πλέσσα θα παρουσιαστεί από την Ορχήστρα Νέων Ακουσμάτων του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου την Τρίτη 8 Απριλίου στις 8.30 το βράδυ στο Θέατρο Πολιτών (Τεγέας & Μ. Δαμάστας).

Στη διάρκεια της βραδιάς θα ζωντανέψουν στο πανί σκηνές από αγαπημένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου ενώ η ορχήστρα του δημοτικού ωδείου θα μας χαρίσει ένα ταξίδι μνήμης και νοσταλγίας μέσα από τις γνωστές και αξέχαστες μελωδίες του συνθέτη.
Την ενορχήστρωση και τη διεύθυνση ορχήστρας έχει ο κ. Θάνος Μπένος. Η είσοδος είναι ελεύθερη. 


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.