Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Η Έκθεση «Κρητική Παράδοση» στον Κορυδαλλό
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Η Έκθεση «Κρητική Παράδοση» στον Κορυδαλλό

Με τη συμμετοχή παραγωγών κρητικών προϊόντων και ειδών λαϊκής τέχνης πραγματοποιείται στο Δημαρχείο Κορυδαλλού, Γρ. Λαμπράκη 240,  η έκθεση Κρητική Παράδοση από την Τετάρτη 9 έως την Δευτέρα 14 Απριλίου. Στην έκθεση, που συμμετέχουν πάνω από 25 παραγωγοί, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα της ευλογημένης κρητικής γης, αλλά και την παράδοση του νησιού, μέσα από πολιτιστικές εκδηλώσεις, που θα διοργανώνονται καθημερινά.
Παράλληλα, οι παραγωγοί θα διαθέσουν μέρος των προϊόντων τους στο Χαμόγελο του Παιδιού, καθώς και στο πρόγραμμα «ΣτηριΖΩ» και στην Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου Κορυδαλλού, συμβάλλοντας στις δράσεις κοινωνικής πολιτικής για την στήριξη των δημο-τών, που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχιας. 

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.