Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Κινητή μονάδα σπιρομετρήσεων : Δωρεάν έλεγχος
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Κινητή μονάδα σπιρομετρήσεων : Δωρεάν έλεγχος

Ο Δήμος Ιλίου και η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία  προσφέρουν Δωρεάν έλεγχο αναπνευστικής λειτουργίας και σπιρομέτρηση από
τις 7 έως τις 9 Απριλίου 2014 στο Δημαρχείο Ιλίου και ώρες 09:00π.μ.  έως 01:00 μ.μ. 


Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου στο πλαίσιο των προγραμμάτων Προληπτικής Ιατρικής και της προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, διοργανώνει  για τέταρτη συνεχή χρονιά  σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία Πρόγραμμα Δωρεάν Σπιρομέτρησης για Δημότες και κατοίκους του Δήμου, καπνιστές ή πρώην καπνιστές ή άτομα με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, άνω των 40 ετών.
Σκοπός της σπιρομέτρησης είναι ο έλεγχος της αναπνευστικής λειτουργίας και η έγκαιρη ανίχνευση της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας από την οποία είναι πιθανόν να πάσχει ο εξεταζόμενος χωρίς να το γνωρίζει.
Η δωρεάν σπιρομέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 7, 8 και 9 Απριλίου 2014 στο Δημαρχείο Ιλίου από τις 9:00 έως 13:00. Για τη σπιρομέτρηση δε χρειάζεται ραντεβού.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου και συγκεκριμένα στην κα. Ευτυχία Ξανθουδάκη στο τηλέφωνο: 213 2030 018.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.