Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Τουρνουά Ποδοσφαίρου από τη ΔΗΦΑ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Τουρνουά Ποδοσφαίρου από τη ΔΗΦΑ

Το σημαντικότερο πρωτάθλημα της πόλης μας ξεκινά τον Απρίλιο! Τα νέα ποδοσφαιρικά ταλέντα των Αχαρνών θα διαγωνιστούν σε τουρνουά που διοργανώνει η ΔΗΦΑ στο πλαίσιο των αθλητικών της δραστηριοτήτων για το 2014 και αφορά τα δημοτικά σχολεία.
Οι αγώνες μεταξύ των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας θα διεξαχθούν τον Απρίλιο και το Μάιο στα γήπεδα 5x5 που ευγενικά μας προσφέρει το Paradise Park (www.paradisepark.gr)  και ο ιδιοκτήτης τους Γιάννης Μιχαλακόπουλος.
Σκοπός του Τουρνουά είναι:
• η διάδοση και καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας στα σχολεία,
• η ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό, 
• η βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης, 
• η απόκτηση αθλητικής παιδείας, 
• η διάδοση και ανάπτυξη του υγιούς ανταγωνισμού.
Το Τουρνουά όπως προαναφέρθηκε θα διεξάγεται, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5X5 Paradise Park (Μεταμορφώσεως & Αγ. Σωτήρας Αχαρναί).
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές, γεννηθέντες από 2002 έως 2004. Σε κάθε αγώνα θα παρευρίσκεται ιατρός ενώ επίβλεψη και η διαιτησία θα πραγματοποιείται από προπονητές φυσικής αγωγής της ΔΗ.Φ.Α., οι οποίοι και θα υπογράφουν το Φύλλο Αγώνα. Η κάθε σχολική ομάδα οπωσδήποτε θα συνοδεύεται από τον Προπονητή ή Βοηθό Προπονητή (Διευθυντής ή Γυμναστής ή Γονέας), ο οποίος υποχρεούται να φέρει σε κάθε αγώνα, τα ατομικά δελτία των αθλητών και τις ιατρικές βεβαιώσεις. Για πληροφορίες και συμμετοχές εκ μέρους της ΔΗΦΑ υπεύθυνος είναι ο κ. Κωνσταντίνος Λαζαρίδης (τηλ.: 210-2477900,210-2406630).
Ο Πρόεδρος της ΔΗΦΑ κ. Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, από τη μεριά του δηλώνει εξαιρετικά ικανοποιημένος καθώς η ΔΗΦΑ συνεχίζει σε μια δύσκολη εποχή να αναπτύσσει νέες δραστηριότητες που απευθύνονται σε ευρύ φάσμα πληθυσμού με ποικιλία δραστηριοτήτων στις οποίες ο αθλητισμός κατέχει εξέχουσα σημασία! 
 

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.