Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΑΚΙΟΥ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΑΚΙΟΥ

Το Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ιλίου, σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Κύκλο Ιλίου, εκτιμώντας την τεράστια παιδαγωγική αξία του Σκακιού, σε μία εποχή που όλα μοιάζουν εύκολα και άμεσης κατανάλωσης, διοργανώνει  Σχολικούς Σκακιστικούς Αγώνες  Δημοτικών  Σχολείων Ιλίου.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Στους αγώνες μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι μαθητές που γνωρίζουν τους βασικούς κανόνες του σκακιού.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν  το Σάββατο 5  Απριλίου  2014, στο πρώην Μουσικό Σχολειό Ιλίου επί της οδού Ζίτσης  2 στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.
ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10:00 το πρωί.
 
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
Οι υπεύθυνοι των Αγώνων θα είναι από τον Σκακιστικό Κύκλο Ιλίου στον οποίο μπορείτε να απευθύνεστε για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια, σε τεχνικά ζητήματα όσον αφορά τους αγώνες και συγκεκριμένα στην κυρία Άνδρα στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6974349877.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι μαθητές στους Σχολικούς Αγώνες Σκάκι, μπορούν να  συμμετέχουν με την συνοδεία από των γονέων τους. Οι συνημμένες δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014 στο φαξ  210 2615545 ή στο mail sports@ilion.gr.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι θα βραβευτούν και τα τρία πρώτα Σχολεία στα οποία οι μαθητές τους θα έχουν τις περισσότερες δακρύσεις .
Παρακαλούμε για την ενημέρωση των μαθητών σας προκειμένου να συμμετέχουν στους Σχολικούς Αγώνες Σκακιού.

 Έντυπο Συμμετοχής (pdf)

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.