Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 3ο Energizer Night Run
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

3ο Energizer Night Run

Η Energizer Hellas θα φωτίσει για τρίτη φορά το κέντρο της Αθήνας, με τον 3ο Energizer Night Run που θα γίνει το Σάββατο 12 Απριλίου 2014. Πρόκειται για τον πιο εντυπωσιακό νυχτερινό αγώνα δρόμου που γίνεται στο πλαίσιο εταιρικής υπευθυνότητας της Energizer και συνδιοργανώνεται με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Αθηναίων.
Φέτος ο αγώνας πραγματοποιείται για την υποστήριξη της "Φλόγας", του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια (www.floga.org.gr).
Ο 1ος αγώνας τον Δεκέμβριο του 2011 έγινε sold out με την συμμετοχή 1500 δρομέων , ενώ το 2013 στον δεύτερο αγώνα οι 3.000 θέσεις συμμετοχής καλύφθηκαν σε μόλις 10 ημέρες!
Η αγάπη και η θετική ενέργεια των χιλιάδων δρομέων που συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια, σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό όσων επιθυμούσαν αλλά δεν πρόλαβαν να πάρουν μέρος, οδήγησε στην αύξηση του ορίου των συμμετεχόντων στον αγώνα το οποίο θα είναι οι 4.000 δρομείς, δίνοντας τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία να τρέξουν στην άδεια από αυτοκίνητα Αθήνα μέσα στη νύχτα φωτίζοντάς την με τους φακούς κεφαλής της Energizer!
Η εκκίνηση θα δοθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 20:30 και θα ακολουθήσει γιορτή με πολλές εκπλήξεις και event


 http://www.nightrun.gr/


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.