Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, παραστάσεις από τη Θεατρική Πειραματική Σκηνή «Ανδρέας Βαρούχας» του Δήμου Περιστερίου,
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, παραστάσεις από τη Θεατρική Πειραματική Σκηνή «Ανδρέας Βαρούχας» του Δήμου Περιστερίου,

Συνεχίζονται και πάλι οι παραστάσεις από τη Θεατρική Πειραματική Σκηνή «Ανδρέας Βαρούχας» του Δήμου Περιστερίου, που παρουσιάζει το έργο του Μπόστ «Φαύστα».
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στις 9 το βράδυ στο θέατρο Ξυλοτεχνίας αναβιώνει το σπουδαίο έργο του πολυτάλαντου Χρύσανθου Μποσταντζόγλου, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Αρχοντίας Μυλωνά.
Με την πεποίθηση ότι ο πολιτισμός και η παιδεία είναι ανεκτίμητα αγαθά, η είσοδος στο θέατρο Ξυλοτεχνίας (Παρασκευοπούλου – Κ. Παλαμά) και η εμπειρία αυτής της μοναδικής θεατρικής παράστασης είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.


ΘΕΑΤΡΟ ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΑ
Παρασκευοπούλου & Κ. Παλαμά
Τηλ: 2105773666

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.