Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Από το Σκοτάδι στο Φως» Παράσταση της Θεατρικής Ομάδας Κωφών «Τρελά Χρώματα - Crazy Colors» βασισμένη σε αρχαίες ελληνικές τραγωδίες
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

«Από το Σκοτάδι στο Φως» Παράσταση της Θεατρικής Ομάδας Κωφών «Τρελά Χρώματα - Crazy Colors» βασισμένη σε αρχαίες ελληνικές τραγωδίες

photo
Τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 και ώρα 18:00 το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο φιλοξενεί την Θεατρική Ομάδα Κωφών «Τρελά Χρώματα – Crazy Colors». Εφτά ηθοποιοί, με τη γλώσσα του σώματος και με τη δική τους, τη Νοηματική Γλώσσα, θα μας ταξιδέψουν στο κόσμο των τραγικών καταστάσεων που καθορίζουν τη σχέση του ανθρώπου με τον εαυτό του και με τη φύση, τις σχέσεις του με τους συνανθρώπους του και τη θέση ευθύνης του απέναντι στον κόσμο.
Εφτά αποσπάσματα τραγωδιών γλιστρούν αρμονικά το ένα μέσα στο άλλο με κεντρικούς άξονες το Φως και το Σκοτάδι.
Tα μουσεία στη σύγχρονη εποχή αποτελούν εξωστρεφείς, επικοινωνιακούς και πολυσχιδείς πολιτιστικούς οργανισμούς που φιλοξενούν νέες μορφές τέχνης. Στο πλαίσιο της πολιτικής του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου για την προβολή του έργου ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων εντάσσεται η παρουσίαση της Θεατρικής Ομάδας Κωφών «Τρελά Χρώματα». Η καλλιτεχνική αυτή απόπειρα συντελεί στο μετασχηματισμό του μουσείου σε έναν πιο άμεσο, προσιτό και πολυφωνικό χώρο, όπου αντανακλώνται οι διανοητικές και καλλιτεχνικές προσδοκίες του συνόλου της κοινωνίας.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΣΥΛΛΗΨΗ-ΙΔΕΑ: Έλλη Μερκούρη
 ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ: Δρ Γεώργιος Kακαβάς, Αναπληρωτής Διευθυντής του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου
 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Αριάδνη Κλωνιζάκη, Aρχαιολόγος ΕΑΜ.
Τηλ: 2132144834. E-mail: predu.eam@culture.gr
Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη στο τηλέφωνο 2132144891
 (ώρες 9.30-15.00). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, Πατησίων 44, www.namuseum.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.