Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Νέο Πρόγραμμα Απασχόλησης Ανέργων του Δήμου Αιγάλεω
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Νέο Πρόγραμμα Απασχόλησης Ανέργων του Δήμου Αιγάλεω

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη (Α.Σ.) «Αναπτυξιακή Σύμπραξη για την ανάπτυξη και αξιοποίηση πολιτισμικών δυνατοτήτων στο Δήμο Αιγάλεω» καλεί τους ενδιαφερόμενους ανέργους που ανήκουν στο Δήμο Αιγάλεω, να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα προώθησης στην απασχόληση «ΠΟΛΗΔΡΩΜΕΝΑ». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα πλέγμα δράσεων που αφορούν στην επιλογή, κατάλληλη προετοιμασία, κατάρτιση, επιμόρφωση, συνεχή επαγγελματική καθοδήγηση, ολοκληρωμένη συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη 78 ανέργων, με σκοπό την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας. 
Για την υποβολή των αιτήσεων καθώς και για κάθε πληροφορία σχετική με το πρόγραμμα ΠΟΛΗΔΡΩΜΕΝΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα παρακάτω σημεία:
ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
1.  Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Αιγάλεω, Ελλησπόντου 7 και Μάρκου Μπότσαρη, Αιγάλεω Τηλέφωνο: 210 5697900 (Αναστάσιος Κωνσταντακόπουλος, Νικολέττα Δενερλή), ώρες: 08:30-14:30
ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
2.  ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ Α.Ε.  Τηλέφωνο: 210 8838540 (Δρανδάκη Αννίκα), ώρες : 10:00 – 16:00
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν :
Άνεργοι απόφοιτοι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ
Νέοι επιστήμονες (Μηχανικοί, Δικηγόρος, Ιατρός, Οδοντίατρος, Κτηνίατρος, Φαρμακοποιός, κλπ, με προϋποθέσεις )
Ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ με χαμηλά εισοδήματα
Οι συμμετέχοντες ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους μέσω των δράσεων του έργου, θα αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες και θα υποστηρίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος με συνεχή επαγγελματική και επιχειρηματική καθοδήγηση από εξειδικευμένους συμβούλους επιχειρηματικότητας, προκειμένου να προχωρήσουν στην ίδρυση της δικής τους επιχείρησης στον τομέα του πολιτισμού (ατομικής ή Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης) ή να προωθηθούν στην απασχόληση σε υφιστάμενες τοπικές επιχειρήσεις, ή ακόμη και να αποκτήσουν τις προϋποθέσεις για να επιδοτηθούν/επιχορηγηθούν από άλλα επενδυτικά προγράμματα (ανάπτυξη επιχειρηματικού Σχεδίου).
Η υποβολή αιτήσεων ξεκινάει την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014 και λήγει την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014
* Το πρόγραμμα υλοποιεί η Α.Σ. «ΠΟΛΗΔΡΩΜΕΝΑ» που απαρτίζεται από τους φορείς: European Profiles ΑΕ (Συντονιστής Α.Σ.), Δήμος Αιγάλεω, Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ Α.Ε., Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Δείτε εδώ
Δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος




Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.