Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ «ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2014»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ «ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2014»

Tην Κυριακή 23 Μαρτίου η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία , προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο Πάρκο Τρίτση 11.00 – 14.00(στον χώρο μπροστά από το Γυμναστήριο των Αγίων Αναργύρων) για να υποδεχθούν μαζί την Άνοιξη και τους προάγγελούς της.
Τα «Χελιδονίσματα» διοργανώνονται για μια ακόμη φορά για να καλωσορίσουν τα χελιδόνια από το μακρύ ταξίδι τους και να ετοιμάσουν τις φωλιές τους. Τα παιδιά με τη βοήθεια των μελών της Ορνιθολογικής, θα κατασκευάσουν φωλιές από πηλό, θα τις πάρουν μαζί τους, θα τις αφήσουν να στεγνώσουν και κατόπιν θα τις τοποθετήσουν στο σχολείο ή στο σπίτι τους, προσφέροντας στα χελιδόνια έτοιμες κατοικίες!
Η εκδήλωση που είναι ανοιχτή σε όλους θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη των Δήμων Αγίων Αναργύρων-Καματερού και Ιλίου, του ΑΣΔΑ και του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Αττικής.
Περισσότερες πληροφορίες:
Γραφείο Ορνιθολογικής στο Πάρκο: Τηλ./Fax: 210 23 16 977 και 6974510976
 e mail: park@ornithologiki.gr 


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.