Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Καλημέρα Κύριε Εγκέφαλε!» στο Παιδικό Μουσείο
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

«Καλημέρα Κύριε Εγκέφαλε!» στο Παιδικό Μουσείο

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία για τις Νευροεπιστήμες και το Πανεπιστήμιο Πατρών και στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ενημέρωσης για τον Εγκέφαλο προσκαλεί παιδιά ηλικίας 6-12 χρόνων και τις οικογένειές τους,  το Σάββατο 5 Απριλίου- τις ώρες 11:00 έως 12:00 -να συμμετέχουν στη δραστηριότητα «Καλημέρα κύριε Εγκέφαλε!».
Η Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος  Βιολογίας του Πανεπιστημίου  Πατρών,  Μαργαρίτη Μαριγούλα θα παρουσιάσει το θέμα  «Εγκέφαλος: Ο Γνωστός μας Άγνωστος» και με μικρά δρώμενα και συζήτηση με τα παιδιά θα αναφερθεί στη δομή, στη λειτουργία αλλά και στην προστασία του εγκεφάλου.

Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί μέσα στο έκθεμα «Ανακαλύπτω τον εαυτό μου, θεματική ενότητα: Πώς κινούμαι;».
Δεν απαιτείται οικονομική συμμετοχή.
Η «Εβδομάδα Ενημέρωσης για τον Εγκέφαλο» είναι μια Διεθνής εκστρατεία πληροφόρησης για την έρευνα του Νευρικού Συστήματος που συντονίζεται από την Internατional Brain Research Organization (IBRO), την European Dana Alliance for the Brain (ΕDΑΒ) την Federation of European Neuroscience Societies ( FENS ),  την  Ελληνική Εταιρεία για τις  Νευροεπιστήμες  και για την Πάτρα από το Πανεπιστήμιο Πατρών.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.