Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Μονοπάτια του Πνεύματος και της Επιστήμης - Η Αστρονομία στη ζωή μας (Τετάρτη 26/03: 3η διάλεξη «Αθέατος κόσμος και σύγχρονη Φυσική».)
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Μονοπάτια του Πνεύματος και της Επιστήμης - Η Αστρονομία στη ζωή μας (Τετάρτη 26/03: 3η διάλεξη «Αθέατος κόσμος και σύγχρονη Φυσική».)

Την Τετάρτη 26 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η 3η διάλεξη του κύκλου «ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ - Η Αστρονομία στη ζωή μας», της πρωτοβουλίας του Δήμου Αιγάλεω να προσφέρει στους πολίτες έξι δωρεάν εκλαϊκευμένες διαλέξεις με αντικείμενο την Αστρονομία και σκοπό την αναδείξει στο Αιγάλεω θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος από τις επιστήμες και την πνευματική ζωή.
Η τρίτη διάλεξη έχει τίτλο «Αθέατος κόσμος και σύγχρονη Φυσική» και θα αγγίξει τη σχέση Φυσικής-Μεταφυσικής θέτοντας το ερώτημα ποια είναι η φύση της πραγματικότητας.
Εισηγητής θα είναι ο κ.Μάνος Δανέζης, επίκουρος Καθηγητής Αστροφυσικής στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με πλούσιο επιστημονικό έργο, γνωστός στο ευρύ κοινό και από τις επί μακρόν επιστημονικές τηλεοπτικές εκπομπές του στη δημόσια τηλεόραση.
Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» του Δήμου Αιγάλεω (Δημαρχείου και Κουντουριώτου, σταθμός μετρό «Αιγάλεω», τηλ.2105902440).
Ώρα έναρξης 19.00. Είσοδος ελεύθερη χωρίς δήλωση συμμετοχής.



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.