Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ειδική πολιτιστική βραδιά-αφιέρωμα στον Δημήτρη Ιατρόπουλο
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Ειδική πολιτιστική βραδιά-αφιέρωμα στον Δημήτρη Ιατρόπουλο

Με το «Ασανσέρ», το νέο πολυμυθιστόρημα του Δημήτρη Ιατρόπουλου, μας καλεί να ανεβούμε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 7 μ.μ. στο Συνεδριακό-Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου (Καραθεοδωρή & Εθν.  Αντιστάσεως - σταθμός Μετρό "Περιστέρι") για μια ξεχωριστή βραδιά πνευματικής μυσταγωγίας.
Για το έργο θα μιλήσει η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, κα Μαρία Τζάνη, ενώ η ηθοποιός Αλεξάνδρα Καρακατσάνη και η ζωγράφος Κατερίνα Καραγιάννη - Ιατροπούλου θα διαβάσουν γνώμες διάσημων ανθρώπων της τέχνης και των γραμμάτων για τον ποιητή, καθώς και κείμενα από το «Ασανσέρ». 
Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Ψαριανός θα ερμηνεύσει σε δικές του συνθέσεις και σε πρώτη πανελλήνια ακρόαση τρία ανέκδοτα τραγούδια του σε στίχους του ποιητή, με τη συνοδεία στο πιάνο του συνθέτη και μαέστρου Σάκη Τσιλίκη.
Η βραδιά θα εμπλουτιστεί ακόμη με την προβολή του εικοσάλεπτου ντοκιμαντέρ του Μιχάλη Τριανταφύλλου, που είναι αφιερωμένο στη ζωή και το έργο του Δημήτρη Ιατρόπουλου. 


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.