Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έκδοση και ανανέωση βιβλιαρίων ανασφαλίστων από τον Δήμο Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Έκδοση και ανανέωση βιβλιαρίων ανασφαλίστων από τον Δήμο Περιστερίου

Από τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014, ο Δήμος Περιστερίου ανέλαβε την αρμοδιότητα έκδοσης αποφάσεων παροχής κοινωνικής προστασίας (έκδοση βιβλιαρίων υγείας ανασφαλίστων ), αρμοδιότητα την οποία μέχρι τώρα ασκούσε η Δ/νση Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Αιγάλεω (Μαρμαρά 26).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Κοινωνικών Υπηρεσιών - Τμήμα Κοινωνικών Παροχών, που στεγάζεται στην οδό Δημοσθένους & Παρασκευοπούλου (Ξυλοτεχνία), καθημερινά από 08:30 - 14:00 εκτός Παρασκευής και στα τηλέφωνα 210-5704270, 210-5704261 και 210-5760161.

                                                                           

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.