Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ημερίδα Ευαισθητοποίησης & Ενημέρωσης σε Θέματα Ψυχικής Υγείας στον ΑΘΗΝΑ 984
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή, 9 Μαρτίου 2014

Ημερίδα Ευαισθητοποίησης & Ενημέρωσης σε Θέματα Ψυχικής Υγείας στον ΑΘΗΝΑ 984

Ημερίδα με θέμα «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Διατήρηση της Ποιότητας Ζωής των Γυναικών με Καρκίνο και των Οικογενειών τους», διοργανώνουν την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014, το Κέντρο Ημέρας για την Ψυχολογική Υποστήριξη Ασθενών με Καρκίνο της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας, σε συνεργασία με το Γραφείο Ισότητας των Φύλων του δήμου Αθηναίων, στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού «ΑΘΗΝΑ 9.84», στην Τεχνόπολις.
Γενικός σκοπός του Προγράμματος Ευαισθητοποίησης είναι η αλλαγή της στάσης της κοινότητας απέναντι στην ψυχική νόσο και η προώθηση της κοινωνικής αλληλεγγύης, η προαγωγή της ψυχικής υγείας του πληθυσμού και η πρόληψη των ψυχικών διαταραχών, καθώς και η ψυχοκοινωνική επανένταξη των ψυχικά ασθενών στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης που επιτελείται στη χώρα.
Ειδικός στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση-ευαισθητοποίηση σε θέματα ψυχολογικής υποστήριξης καρκινοπαθών και των οικογενειών τους. Θα υλοποιηθεί από ειδικούς της ψυχικής υγείας (ψυχολόγος, ψυχίατρος, χοροθεραπεύτρια) μέσω θεωρητικών εισηγήσεων και βιωματικού δρώμενου. Θα ακολουθήσει συζήτηση κατά την οποία οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα για θέματα που τους προβληματίζουν. Μετά το τέλος της ημερίδας θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2105210645, 2103233401
Περισσότερες πληροφορίες για την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.ekpse.gr
ΑΘΗΝΑ 984, Τεχνόπολις: Πειραιώς 100, Γκάζι
Ώρες: 10.00-13.30

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της ημερίδας


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.