Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΚΑΡΔΙΟΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ (ΚΑΡΠΑ)
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

ΚΑΡΔΙΟΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ (ΚΑΡΠΑ)

Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού, πρόκειται να υλοποιήσει στο Δήμο μας πρόγραμμα ανοιχτής εκπαίδευσης πολιτών στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).
Το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014, από τις 10.00 έως 14.00, στο Κοινωνικό Ανταλλακτήριο, Λ. Δημοκρατίας 61 (Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων - Καματερού), πρόκειται να πραγματοποιηθεί η ανοιχτή εκπαίδευση στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση σε συνεργασία με την ομάδα εθελοντών Δ.Ρ.Α.Σ.Η.
Για την υλοποίηση του προαναφερθέντος προγράμματος το ΕΔΔΥΠΠΥ συνεργάζεται με τους εξειδικευμένους επιστήμονες - διασώστες της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων ΕΔΟΚ και διοργανώνουν ανοιχτές εκπαιδεύσεις πολιτών όλων των ηλικιών στην ΚΑΡΠΑ. Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται στις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων. Αυτές μπορεί να είναι: μια απειλητική καρδιακή προσβολή, αιφνίδια κατάρρευση, σοβαρή αιμορραγία και πνιγμονή (σταμάτημα της αναπνοής από ξένο σώμα, που αποφράζει τη δίοδο του αέρα προς τους πνεύμονες).
Σκοπός του προγράμματος είναι η ανοιχτή εκπαίδευση του κοινού στη βασική υποστήριξη στη ζωή σε ενήλικες και παιδιά, η δημιουργία ερεθισμάτων για αναζήτηση πληροφοριών σε θέματα διάσωσης της ζωής, η ευαισθητοποίηση και η συμμετοχή σε εθελοντική ομάδα εργασίας.
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού μέσω της Κοινωνικής του Υπηρεσίας μεριμνά για την υλοποίηση προγραμμάτων που προάγουν την αξία της ανθρώπινης ζωής και της αλληλοβοήθειας. Για οποιαδήποτε πληροφορίες σχετικά με το παραπάνω πρόγραμμα μπορείτε να απευθύνεστε στην Κοινωνική Υπηρεσία, τηλέφωνο επικοινωνίας : 213 2039921


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.